фирми продукти
представяме
работа
 
9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Чаените чаши могат да намерят редица приложения в един дом. Освен да пие ароматен чай в тях, човек има възможност да ги използва и като декорация в интериора. Ето няколко страхотни идеи, които ще Ви вдъхновят да използвате чашките за чай по нов и нестандартен начин.


Висящи от тавана

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Над бара и масите в различни заведения могат да се окачат красиви лампи, които се отличават със своята артистичност, креативност и визуалния интерес, създаден от тях. Идеята е чудесна и за пространството над къта за хранене или над барплота в кухнята.


Наредени върху полицата на камината

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Ако в жилището Ви има камина, полицата над нея може да придобие женствено винтидж очарование, стига да наредите страхотни чашки за чай. Комбинирането на различни чаши гарантира, че ще постигнете уникална еклектична визия.


Мъничка саксия за цветя

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Възможно е чаените чаши да се използват като саксии за стайни растения и да привличат вниманието към себе си. Засадете любимите си дребни цветя и сами ще се убедите как те мигновено ще освежат кухненската маса или остров.


Елегантни саморъчно направени свещи

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Човек може сам да си направи свещ в чашка. По този начин чашите за чай ще са функционални и в същото време ще внасят уникален стил и щрих в едно помещение.


Идея за по-подредени бижута

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Залепете няколко класически чашки една за друга и ще получите оригинална и удобна поставка за бижута. Тя ще преобрази тоалетната масичка или скрина и ще Ви улесни при намирането на дадени обици или пръстени сутрин преди работа.


Чашки за сервиране на кексчета

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Красивите керамични чаши за чай са много подходящи за сервиране на малки кексчета. Гостите със сигурност ще останат очаровани, когато им поднесете десерта.


Направете си градинка от билки и подправки

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

За създаването й Ви е нужен сервиз от чаени чаши. Малката градина ще преобрази перваза на прозореца, а освен това ще сте много доволни, когато засадените билки и подправки поникнат.


Направете си часовник

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Часовник от типа "Направи си сам" като показания на снимката може и да не е от най-лесните за направа, но когато го завършите, ще разполагате с удивителен елемент, с който да декорирате интериорното пространство.


Превърнете чашите за чай в осветителни тела

9 идеи за красива декорация с чаени чаши

Тази идея е доста сходна с първата, но в случая всяка отделна чашка е превърната в лампа. Освен че служат като артистичен щрих, чашите са и функционални, защото не се използват единствено като декорация, а действат и като осветителни тела.

Тези интересни употреби са способни напълно да променят начина, по който човек възприема обикновените чаши. Освен като съд за сервиране на напитки чаените чаши могат доста успешно да се използват и за декорация, придавайки индивидуалност на интериора.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
декорация на дома, аксесоари за дома, декорация с чаши

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg