фирми продукти
представяме
работа
 
7 идеи за подложки за чаши

Подложките за чаши и съдове предпазват мебелировката от влага и петна. Освен че са доста полезни, те могат да изглеждат по прекрасен начин и да се превърнат в красиви аксесоари за масата. Ето няколко интересни идеи за ентусиасти, които имат желание сами да си ги изработят.


7 идеи за подложки за чаши

Направата на тези подложки е много лесна. Трябва само парче плочка да се очертае върху хартия, от която да се изреже съответната форма. После хартията се лепи върху плочката и се нанасят няколко слоя лак, които се оставят да изсъхнат. Отдолу на подложката може да се залепи парче филц, за да не се издрасква масата.


7 идеи за подложки за чаши

Плочките от скрабъл могат да се превърнат в страхотни подложки. Освен плочките с букви са необходими още тънко парче корк, моментно лепило, пистолет за горещо лепило и лак. Вземете 16 букви и изпишете 4 думи, след което залепете плочките. Изрежете парче корк, така че да пасне по форма и размер на 4-те реда плочки, които трябва да залепите за него с пистолет за горещо лепило. Нанесете тънък слой лак и изчакайте да изсъхне.


7 идеи за подложки за чаши

Подложките, върху които може да се пише с тебешир, също са доста оригинални. Нужните материали включват боя за черна дъска, черен филц, ножица, лепило и пистолет за горещо лепило. Боядисайте плочките с няколко слоя боя за черна дъска. Изрежете квадратчета от филц със същите размери като плочките. Залепете ги от долната страна с пистолета за горещо лепило. Вече можете да персонализирате подложките, като започнете да изписвате на тях каквото пожелаете.


7 идеи за подложки за чаши

За да постигнете естествена визия, можете да изпробвате този проект. Необходими са: дебел стар клон, трион, шкурка, прозрачна боя, лак, филц или корк, лепило и панделка. Срежете 5-6 шайби от клона и ги обработете с шкурката. После ги боядисайте и лакирайте. Изрежете корк или филц и го залепете за долната страна на всяка подложка. Когато сте готови с целия комплект, сложете подложките една върху друга и ги вържете с панделка.


7 идеи за подложки за чаши

Следващият проект е подходящ за хора, които имат шевна машина. За него са необходими тънки коркови парчета и цветни конци. На всяка подложка се ушива желаната шарка в избрания цвят на оверлог. За различните подложки може да се използва различен цвят, с който да се оформи уникална шарка.


7 идеи за подложки за чаши

За осъществяване на следващата идея е нужен плат или кожа. Трябва да се отрежат две еднакви парчета и да се зашият едно за друго. С малко усилия се създават страхотни подложки.


7 идеи за подложки за чаши

Възможно е също така да се изплетат красиви подложки. За осъществяването на проекта не е необходима сериозна концентрация, защото човек би могъл да плете пред телевизора. Подложките могат да се направят в желания цвят и форма.

Тези идеи са забавни и оригинални и дават възможност на всеки да изрази личния си стил чрез подложката, върху която всеки ден ще поставя чашата с кафе, вода или сок.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
подложка за чаша, подложки за чаши, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg