фирми продукти
представяме
работа
 
Креативни домашни офиси с азиатско влияние

В днешно време лаптопите, таблетите и смартфоните позволяват на човек да носи работата си навсякъде. В резултат на това все повече хора искат да обособят кабинет у дома, където да им е удобно да работят. Независимо дали имате отделно помещение, което да служи като кабинет, или сте си обособили работно пространство, това, което определя продуктивността, е атмосферата. Когато става въпрос за създаване на елегантни, успокояващи и предразполагащи към работа пространства, малко стилове дават толкова добри резултати, колкото азиатския стил. За него са характерни естествените материали, успокояващите нюанси и вродената опростеност, както и това, че се постига приятно съчетание между форма и удобство.


Комбинация на зони, които се използват за различни цели

Креативни домашни офиси с азиатско влияние

При хората, които не разполагат с много пространство в дома, често кабинетът е част от спалнята или дори кухнята. Домашният офис в азиатски стил е отличен вариант за хора, които имат нужда от елегантно работно пространство. Дизайнът е опростен, цветовата схема е неутрална, а декорът създава уют. Щорите на прозорците, стенната декорация и интересните аксесоари допълват визията.

Креативни домашни офиси с азиатско влияние

Не е задължително домашният офис да е в отделна стая, за да се получи един изключителен кабинет. Могат да се използват открити рафтове, които да го отделят от всекидневната, и въпреки това той ще е визаулно свързан с нея. Когато се използват рафтове вместо стена, помещението ще има открит и просторен вид и ще се получи чудесна естествена вентилация.


Умело оползотворяване на пространството

Креативни домашни офиси с азиатско влияние

Пространството няма да се окаже спънка, когато човек се опитва да създаде красив и успокояващ домашен офис. С подходящата цветова схема, декор и аксесоари лесно ще се постигне прекрасен ефект дори в най-малките ъгли. Помислете за стени в топъл жълт цвят, за мебели от естествено дърво, осветителни тела в азиатски стил и уместни декоративни елементи.

Креативни домашни офиси с азиатско влияние

Можете да превърнете в кабинет пространства, които иначе остават неизползвани. Площадките между стълбищата и пространството под стълбите са префектни, стига, разбира се, човек да живее в къща.


Цвят и креативност

Креативни домашни офиси с азиатско влияние

Азиатският стил обхваща широк спектър от стилове, които са се зародили в различни части на континента. Но обикновено хората асоциират с азиатския стил китайските и японски влияния, които изглежда са най-популярни. Употребата на жизнен червен цвят, заедно с малко златисто, е вдъхновена от класическата китайска цветова палитра.

Креативни домашни офиси с азиатско влияние

Ако китайското влияние се свързва с разкош, то японският дизайн се отличава с неангажираща простота. Хидравличното бюро, което се контролира с натискането на бутон, и стенният екран за видео конференции се отличават със дзен визия.

Креативни домашни офиси с азиатско влияние

Тези, които не желаят изцяло да се посветят на азиатски стил, могат да постигнат баланс между него и съвременния стил. Цветова схема в черно и златисто ще направи офиса модерен, но няма да го лиши и от азиатски чар.


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
домашен офис, кабинет у дома, азиатски стил

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg