фирми продукти
представяме
работа
 
3 жизнерадостни цвята за банята

Много хора обръщат внимание на всекидневната и спалнята и внасят нужните промени по техния интериор, но често забравят банята. През зимата човек си мечтае за топлите дни, които изглеждат толкова далече. Ярките летни цветове имат ключова роля за трансформирането на банята от скучно и еднообразно място в стилно и свежо пространство. Следните три модерни цвята ще направят интериора на банята по-топъл и смел и ще прогонят тягостната атмосфера през студените дни.


Шикозно и закачливо розово

3 жизнерадостни цвята за банята

3 жизнерадостни цвята за банята

3 жизнерадостни цвята за банята

Определено банята в розово не е за всеки, но се очаква през следващите месеци повече собственици на жилища да заложат на този цвят, който ще е особено модерен за интериора на банята. Когато става въпрос за розово, първото нещо, за което се сеща човек, е помещение, за което са характерни много женственост и деликатна елегантност. Но многобройните нюанси на розовото могат да се използват по по-фин начин, така че да се създадат бани с по-неутрална визия.


Ефирната красота на тюркоазеното

3 жизнерадостни цвята за банята

Ако търсите цвят, който не само ще освежи вашата баня през зимния сезон, но ще е подходящ през цялата година, тюркоазеното е точно за вас. То напомня за лятна почивка, прекарана на красив плаж, или за незабравимо пътуване до някоя екзотична дестинация. Нищо не улавя духа на лятото и енергията на плажния стил така, както тюркоазеното. В последно време оранжевото и тюркоазеното са се превърнали в гореща комбинация. И двата цвята са отличен вариант за банята.

3 жизнерадостни цвята за банята

3 жизнерадостни цвята за банята

Тюркоазеното може да се използва в бани с различен стил, като човек може да избере нюанс, който да подхожда на настоящото оформление на банята. Има много страхотни начини този нюанс на синьото да се добави в баните. Вариантите може да варират от обикновена акцентна стена, на фона на която свободно стоящата бяла вана ще се превърне във фокусна точка, до използване на свеж тюркоазен цвят за тавана.


Доза оранжево

3 жизнерадостни цвята за банята

3 жизнерадостни цвята за банята

Оранжевото е най-добрият избор за 2015 г. за хора, които искат да придадат на помещението по-топла и уютна атмосфера. Преди този цвят е бил смятан за рискован избор, но дизайнерите бързо са променили позицията си през последните няколко години. Днес оранжевото е много модерно и се радва на голяма популярност, особено сред хора, които живеят на по-студени места. Оттенъците му варират от наситени до по-убити и могат да се използват в ограничени количества, за да се постигне визуално въздействие във всяка модерна баня.

3 жизнерадостни цвята за банята

Хората, които предпочитат дързък нюанс с лъскаво неоново покритие, трябва да го използват пестеливо. По-меките оттенъци с матирано покритие могат да се използват в по-големи количества и да създадат очарователен фон. Когато се използва оранжево, е необходимо да се постигне баланс между усещането за спокойствие и енергийния заряд.


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
баня, интериор на баня, цветове за банята

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg