фирми продукти
представяме
работа
 
Как да направим спалнята уютна

Ако основната ви цел при декорацията на спалнята е да я направите колкото се може по-приятна и уютна, можете да използвате различни начини, за да постигнете това. Вижте стилни и лесни за изпълнение съвети.


Уместни цветове

Как да направим спалнята уютна

Тези от вас, които искат да направят спалнята комфортна, могат да заложат на неутрални и убити цветове, които ще обгърнат помещението. Избягвайте прекалено тъмните багри и заложете на свежа основа. По този начин спалнята ще изглежда по-просторна, без обаче да се набива на очи.


Подходящо осветление

Как да направим спалнята уютна

Когато иска да създаде задушевна атмосфера, човек трябва да избягва силната светлина. Колкото по-мека е светлината, толкова по-добре. По този начин се гарантират пълноценната почивка и добрият сън. Затова е препоръчително да се избират лампи, които разпръскват приглушена светлина и създават романтична обстановка.


Точните мебели

Как да направим спалнята уютна

Стилните легла могат да са и удобни. Понякога изчистените линии на по-модерните модели мебели не се вписват добре в идеята за уютна спалня. Вместо това е препоръчително да избирате меки или плюшени тапицерии, които ще ви предразположат към почивка.


Спално бельо

Как да направим спалнята уютна

Търсете спално бельо с меки текстури, може и такова от плюш. То ще създаде по-приятна обстановка от обикновените чаршафи. Отгоре застелете завивка от пух, която ще придаде на леглото непринудена визия и ще поражда у вас желание да се мушнете под топлото юрганче.


Текстури

Как да направим спалнята уютна

Лицеви дъски, тапицирани с кадифе, пухкави килими, ватирани завивки – всичко това може да помогне да се създаде интересна и стилна, но същевременно уютна и комфортна спалня. Просто трябва да си поиграете с различни текстури и да откриете подходящата комбинация за вашето помещение.


Аксесоари

Как да направим спалнята уютна

Аксесоарите могат да бъдат най-различни и да варират от настолни лампи, светещи с мека светлина, до дълги текстилни завеси, но непременно следва да се вписват добре в атмосферата, царяща в помещението. Дори окачените по стените произведения на изкуството трябва да допринасят за успокояващия стил.


Акценти

Как да направим спалнята уютна

Тези от вас, които разполагат с по-голяма спалня, трябва да помислят за акценти мебели. Независимо дали ще сложите малка пейчица до леглото или ще купите столове за ъгъла, това, което изберете, със своя цвят и форма непременно трябва допълнително да подчертава изчистената визия и да допринася за комфорта в помещението.


Правилна подредба

Как да направим спалнята уютна

Няма как една спалня да е уютна, ако в нея цари безпорядък. Стаята трябва да е спретната и подредена и да е помислено за нуждите на хората, които я използват. Все пак едва ли някой може да си почине и да се отпусне след дълъг ден в помещение, в което властва пълен хаос.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
спалня, спални, интериорни идеи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg