фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за цветови комбинации през зимата

Вижте някои от цветовите комбинации, които вървят ръка за ръка с по-ниските температури и вечерите, когато няма нищо по-хубаво от това да се пие горещ шоколад. Описаните по-долу съчетания от цветове ще помогнат да освежите дома преди празниците и събиранията със семейството и приятелите.


Цвят аметист и синьо

Идеи за цветови комбинации през зимата

Използвани заедно, виолетовият и синият цвят с лекота създават свежа, модерна и приветлива атмосфера в едно помещение. Тези два тона внасят мъжествени щрихи и женственост в интериора.


Жълти акценти и тъмносиво

Идеи за цветови комбинации през зимата

Акцентите в наситен жълт цвят и тъмносивото създават приглушена атмосфера, която ще ви обгърне с уют и ще се стори много гостоприемна на гостите ви. Двата цвята изглеждат изключително добре заедно и контрастът между тях ги прави много интересни.


Мъх и сняг

Идеи за цветови комбинации през зимата

Това свежо съчетание от зелено и снежнобяло изглежда много красиво в спалнята, кухнята и дори в трапезарията и е много подходящо за зимния сезон.


Синьо-зелено и ръждиво

Идеи за цветови комбинации през зимата

Друг страхотен пример за помещение, в което ще се чувствате много добре както вие, така и вашето семейство и роднини, е такова, за чиято декорация са използвани синьо-зелени и ръждиви нюанси. Те са изключително подходящи за по-студения сезон, но в същото време спомагат да се създаде пространство, което грабва с неочаквания си стил. Тази малко нестандартна комбинация изглежда по един доста модерен начин.


Синьо и екрю

Идеи за цветови комбинации през зимата

Това е традиционна комбинация за празничния сезон, с която се създава красив и изящен интериор. Тези цветове помагат да се постигне елегантна визия в различни помещения – от фоайето до всекидневната, където се посрещат гости.


Бяло и черно

Идеи за цветови комбинации през зимата

Идеята за връщане към класиките винаги е добра. Черното и бялото неизменно обновяват и освежават интериора, а с дизайн като този, показан на снимката, се създава зимна и стилна визия.


Морскосиньо и ярък розов цвят

Идеи за цветови комбинации през зимата

Морските нюанси, в съчетание с акценти в ярки розови багри, със сигурност внасят живот в кухнята или дневната стая със своята непринудена изисканост. Синьото създава солидна основа, вдъхновена от зимата, докато малкото акценти в розово придават индивидуалност и стил на помещението.


Малиново и светлобежово

Идеи за цветови комбинации през зимата

Наситените малинови тонове, комбинирани с меки светлобежови нюанси, допринасят за създаването на комфортна и уютна спалня или дори трапезария. Тази цветова схема се отличава с изключителна елегантност и изисканост.

Преобразяването на интериора на дома с някои от предложените комбинации от цветове ще помогне да внесете промяната, която е повече от подходяща за зимния сезон. Изберете онези нюанси, които най-добре отговарят на вкуса ви, и смело ги използвайте.


Източник: homedit.com







16 декември 2014 17:32 | зима ?
От: Geri
дали ще се чувстваме добре у дома, ако интериорът ни е в такива мрачни тонове, още повече през зимата ...
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
интериорни цветове, интериор, цветове в интериора

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg