фирми продукти
представяме
работа
 
6 начина да освежим интериора с оранжево

Оранжевото не е сред най-разпространените цветове за интериора, но когато се използва както трябва, то може да вдъхне енергия и жизненост на едно помещение. Цветът не е така ярък, както червеното, и с него се създава щастлива атмосфера, чието излъчване обаче не е толкова младежко, както когато се използва жълто. Ако желаете да разнообразите интериора с оранжево, следните техники ще ви позволят да изпробвате тази багра по стилен и въздействащ начин.


6 начина да освежим интериора с оранжево

За да се постигне визуален интерес в една стая, е достатъчно да се използва съвсем малко оранжево. Както се вижда от всекидневната на горната снимка, няколко аксесоара са всичко, от което човек има нужда, за да внесе цвят, без да натоварва останалата част от декора.


6 начина да освежим интериора с оранжево

Оранжевото придава младежки чар на всяко помещение, но ако се притеснявате цветът да не изглежда прекалено обикновено или дори евтино, го съчетайте със златисто. Както се вижда от този проект "Направи си сам", златистото издига оранжевия цвят до едно ново ниво, когато двата нюанса са един до друг. Този ефект може да се използва не само при картините, но и при мебелите, аксесоарите, съдовете и приборите за хранене.


6 начина да освежим интериора с оранжево

Друг начин да запазите изисканата визия, е като заложите на модерна мека мебел. И докато канапето в традиционен стил би могло да изглежда евтино или натруфено, когато е в портокалов цвят, модерните разтегателни дивани изглеждат още по-футуристични и скъпи, когато са в този нюанс.


6 начина да освежим интериора с оранжево

Тъй като оранжевото е наситена багра, то допълва различни шарки по един приятен начин, а самите шарки го правят по-ненатрапчиво. Рамката на този сгъваем стол е била боядисана в оранжево, докато модерната тапицерия балансира неочакваната поява на яркия цвят и вместо да се конкурира с него за внимание, създава хармония.


6 начина да освежим интериора с оранжево

Ако комбинацията на портокалово със златисто създава усещане на разкош, то съчетанието със сребристо или сиво внася изисканост. Възможно е да се използват по-големи предмети в сиво и оранжево като плетени табуретки и да се добавят по-дребни лъскави аксесоари в сребристо.


6 начина да освежим интериора с оранжево

Ако оранжевите оттенъци ви харесват, но все още не се чувствате готови да ги внесете в интериора за постоянно, тогава цветята, плодовете и зеленчуците могат да послужат като временно решение, което ще ви даде възможност да изпробвате този цвят.

В случай че тези съвети са ви допаднали, може би е време да внесете повече свежест и ведро настроение в итериора на своето жилище с помощта на оранжевия цвят. Както стана ясно, начините, по които той може да се използва, са най-разнообразни.


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, идеи за интериора, цветове в интериора

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg