фирми продукти
представяме
работа
 
11 нестандартни идеи за моливници

Лесно можете сами да си направите моливник, с който да внесете малко индивидуалност и креативност на бюрото. Ето няколко нестандартни идеи, от които може да се почерпи вдъхновение.


Глинена саксия

11 нестандартни идеи за моливници

Това е моливник, който може да послужи като подарък за хора с различни професии. Необходими са само глинена саксия и малко боя, а възможностите за надписи и картинки са безкрайни.


Рустикален моливник

11 нестандартни идеи за моливници

Този моливник е изработен от дървено пънче, в което е пробит отвор за моливите и химикалките. Той внася интересна и уютна нотка и е особено подходящ за почитателите на рустикалния стил.


Метални кутийки

11 нестандартни идеи за моливници

Металните кутийки са много полезни, тъй като могат да се използват по най-различни начини. Възможно е например да бъдат боядисани със спрей и украсени с прежда или връвчица. Може да се добави картонче с надпис.


Кухненско ренде

11 нестандартни идеи за моливници

Ако се прояви малко въображение, дори най-обикновените предмети могат да придобият нова употреба. Така например кухненското ренде спокойно би могло да се превърне в моливник. Тъй като то е на дупки, за всеки молив ще има отделно място.


Корк

11 нестандартни идеи за моливници

Ако обичате да майсторите разни неща, можете да пробвате с нещо малко по-сложно, например моливник от корк. Залепете няколко кръгли коркови подложки една за друга и пробийте отвори за моливите и химикалките. Този моливник има още една функция – служи за оставяне на бележки.


Използвайте старите дискети

11 нестандартни идеи за моливници

Преди дискетите бяха много полезни, а сега могат да се използват по друг начин. От 5 флопидиска например се получава страхотен моливник за бюрото.


Находчива идея

11 нестандартни идеи за моливници

Ето един лесен проект за художниците, които имат много моливи и искат да ги разделят по цвят. Изрежете половината долна част от бутилка и сложете моливите, които са в един и същи цвят. Необходими са толкова бутилки, колкото са цветовете, които искате да отделите.


"Пуловер" за моливник

11 нестандартни идеи за моливници

Тази идея е доста актуална през зимните месеци и помага да се създаде усещане за топлина и уют. Тя е особено подходяща за хора, които обичат да плетат. Направете "пуловер", с който да "облечете" стария моливник или празно кенче, за да внесете цвят и да създадете настроение на работното място.


Бурканчета с копчета

11 нестандартни идеи за моливници

Ако решите да подредите химикалките и моливите в най-обикновени бурканчета, спокойно можете да разнообразите моливниците, като ги украсите с ластик и копчета.


Рула от тоалетна хартия

11 нестандартни идеи за моливници

Вместо да изхвърляте рулата от тоалетна хартия, можете да ги превърнете в моливници с помощта на лепило и хартия, с която да ги облепите. Ще са ви необходими поне няколко рула, за да съберете всички моливи.


Украсете моливника с... моливи

11 нестандартни идеи за моливници

Ето как можете да украсите моливника не с друго, а с моливи. Идеята е особено полезна, ако разполагате със стари цветни моливи, които вече не използвате. Залепете ги за ламаринена кутийка и сте готови.

За създаването на нестандартни моливници не се изискват кой знае какви усилия, но резултатът е доста ефектен и човек може лесно да внесе малко повече свежест на бюрото вкъщи или в офиса.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
направи си сам, моливници, идеи за моливници

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg