фирми продукти
представяме
работа
 
Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Ню Йорк винаги се е отличавал със свой собствен почерк по отношение на стила, модата, интериорния дизайн и т.н. Безспорно това е един от най-многолюдните градове в света, където милиони хора идват в преследване на американската мечта. А това означава, че някои от най-желаните имоти на планетата се намират именно тук. Ето няколко невероятни нюйоркски жилища, които успяват да избягат от скуката и да демонстрират своето неподправено очарование. Някои поглеждат към миналото, докато други издигат съвременния дизайн до нови висини. От всички тях обаче се откриват шеметни гледки към града.


Класа и цвят в квартал Челси

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Когато става въпрос за съвременен дизайн, обикновено доминират изчистените, неутрални цветове. Но това разкошно жилище в западната част на Челси, Манхатън опровергава наложилото се схващане посредством чудесната употреба на акцентни багри, брилянтните шарки и цялостния стил, създаващ жизнерадостна атмосфера. Жълтото, тюркоазеното, оранжевото и червеното са използвани по елегантен начин, а декоративните възглавници с флорални мотиви във всекидневната привличат цялото внимание върху себе си. Големите прозорци от пода до тавана сякаш внасят вътре очертанията на града, чиито светлинки непрестанно привличат погледа.


Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Този дом дава добър урок относно осветлението и това как се декорира с по-тъмни нюанси. Вместо да се използват бяло и сиво с няколко ярки цветни акцента, каквато е тенденцията в повечето жилища в Ню Йорк, в спиращия дъха пентхаус е заложено на черно, червено и сиво, за да се създаде изискан, луксозен дом. Различните пластове светлина, смайващите полилеи и комбинацията от контрастиращи текстури са нещата, които се открояват в това жилище. Отвореният план създава усещане за просторност, което се допълва от находчивите решения по отношение на декорацията.


Антично великолепие

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Този пентхаус безспорно е единствен по рода си. В него има много винтидж предмети, антики и редки находки от различни краища на света. Жилището се отличава с уникални врати в стил ар деко от театър в щата Хаваи, съществувал през 20-те години на миналия век, и френски кожени фотьойли от една отминала епоха. Тухлените стени и металните тръби допринасят за уникалната визия на пентхауса, където човек всяка сутрин се буди с гледка към Статуята на свободата.


Цветен полъх от Рио

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Вдъхновяващи жилища в Ню Йорк

Много от жителите на Ню Йорк идват от различни градове по света – нещо, което допринася значително за метрополитния характeр на това място. Същото се отнася и за света на интериорния дизайн. Собствениците на този апартамент в Голямата ябълка искали да добавят нещичко, което да напомня за родния им град Рио. Именно по тази причина е използвана много зеленина, която придава тропически стил на това жилище в квартала Ъпър Ийст Сайд на Манхатън. Градината на покрива е фокусна точка в дома. В интериора също са използвани подобни богати и жизнерадостни щрихи, които допълват очарованието.


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
модерен дизайн, интериор, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg