фирми продукти
представяме
работа
 
Рустикални идеи за дневната

Когато става дума за рустикален стил в интериора, много от нас си представят открити дървени греди, тухлени стени, топла камина и атмосфера, която ни пренася назад във времето. Това безспорно е така, но зад грубите повърхности от миналото се крият модерни удобства. Изборът на рустикален стил не означава, че трябва да се лишите от комфортния живот. В основата на рустикалния стил е непретенциозната, елегантна и близка до природата естетика.

Рустикални идеи за дневната

Съвременният дизайн позволява комбинирането на модерното и рустикалното по един хармоничен начин, за да се постигне стилен интериор, съчетаващ най-доброто от двата свята.


Рустикални идеи за дневната

Клонките в стъклената ваза подчертават рустикалния стил на тази дневна.


Рустикални идеи за дневната

Планинските хижи предлагат идеалния декор за интериора в рустикален стил.


Рустикални идеи за дневната

Дневна в рустикален стил с дървена облицовка, тухлени стени и интересен дизайн.


Рустикални идеи за дневната

Различните текстури придават на тази дневна стил и оригиналност.


В стил планинска хижа

Огромни дървени греди по тавана, каменни стени, впечатляващи полилеи и красива камина, която моментално привлича погледа – това е класическият образ на рустикалната всекидневна в планинската хижа. Този стил е идеален за зимния сезон заради характерните за него уют, богатство на различни текстури и класически дизайн.

Рустикални идеи за дневната

Старинните мебели и меката светлина създават прекрасна атмосфера в тази всекидневна.


Модерни всекидневни с рустикално очарование

Ако класическият стил на планинските хижи не ви допада, може би трябва да заложите на нещо по-модерно. Естествено дървените греди и тухлените стени са все още добре дошли, но тук те присъстват по-скоро като акцент на фона на изчистения модерен стил. Цветовата схема е максимално семпла и естествена, а декорът – непрeтенциозен. Модерният рустикален стил ви позволява да комбинирате мебели масово производство с уникални елементи по един приятен и хармоничен начин.


Рустикални идеи за дневната

Елегантна рустикална всекидневна, с леко испанско влияние.


Рустикални идеи за дневната

Докато класическите рустикални всекидневни стоят някак тежко и мрачно, модерните изпъкват със светлите си неутрални цветове. Естествените цветове, комбинирани с пастелни нюанси, създават спокоен и балансиран интериор, подходящ както за зимните, така и за летните месеци.


Рустикални идеи за дневната

Добавете няколко находки от антикварен магазин, за да придадете по-автентичен вид на днeвната в модерен рустикален стил.


Рустикални идеи за дневната

Белият цвят е идеален за интериора на малките всекидневни в рустикален стил.


Внесете природата вътре

Рустикални идеи за дневната

Естествената цветова схема на рустикалните всекидневни не е единственият начин да подчертаете тяхната близост до природата. Големите прозорци, осигуряващи красиви гледки, ще направят природата част от интериора – преимущество, което не може да заместите и с най-впечатляващия дизайн. Не се притеснявайте, ако не разполагате с гледка към планински върхове – и обикновената градина ще свърши работа.

Рустикални идеи за дневната

Заличете границата между външните и вътрешните пространства, за да направите дневната си част от природата.


Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
рустикален стил, интериор, идеи за дневната

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg