фирми продукти
представяме
работа
 
10 оригинални интериорни идеи за вашия дом с блокчета Ytong

Възможно ли е да се сдобием с дома, за който винаги сме мечтали – модерен, уютен, функционален и с грижа за природата, без да се налага да търсим и влагаме средства в нов такъв? Да, възможно е и отговорът се нарича Ytong! Лесен и удобен за използване, той върши чудеса както при цялостно изграждане на нови сгради, така и когато с него се правят преустройства и реновации на жилища, които вече са построени. Освен за преградни стени, надстройки и пристройки, блокчетата от клетъчен бетон са превъзходен помощник и при реализирането на разнообразни интериорни идеи. Необходимо е само въображение, останалото те ще свършат сами! С тях стилно и прецизно могат да бъдат облицовани и коригирани всякакви несъвършенства и проблемни зони, нарушаващи добрия вид на помещенията, както и изпълнявани оригинални орнаменти, конструкции и форми от жилищния интериор.
Предлагаме ви няколко интересни идеи, които можете да използвате за своите индивидуални нужди и да превърнете дома си в едно по-удобно и уютно място.


Баня
Едно от основните приложения на блокчетата YTONG при обновяването и освежаването на дома е в банята. С тях могат да бъдат изпълнявани всякакъв вид облицовки и основи за мивка, вана и душ кабина. Блокчетата са предпочитан и неизменен фрагмент от декорацията на всяка баня.

Приложение на блокчетата YTONG в банята

Приложение на блокчетата YTONG в банята


Декоративни стени
С блокчетата YTONG лесно може да се изгради декоративна стена. Разнообразните видове позволяват да се използват за обособяването на различни по своята големина и форма пространства в дома. С малко усилия можете да изградите дъгообразна арка между антрето и трапезарията или да направите ъглови рафтове в банята за любимите си саксии с цветя. Също така функционалността на голямото пространство, което е предвидено за кухня и трапезария, може да бъде чувствително подобрена. С декоративните стени YTONG домът ви става разчупен и различен, което благоприятства постигането на семеен уют и идилия.

Декоративни стени с блокчета YTONG

Декоративни стени с блокчета YTONG


Малки мебели
Мебелите, създадени от блокчета YTONG, носят индивидуалния стил на своите собственици.
Много оригинално решение е бюро, чиято основа е изградена от YTONG, като за плота е използван друг материал, например дървена плоскост в желан цвят. Друго практично решение е изграждането на ниска маса за телевизор, под която са обособени ниши за поставяне на декоративни кутии за съхранение. Блокчетата YTONG се използват успешно и за изграждане на ниша за вграждане на гардероб в спалнята или антрето.

Мебели, създадени от блокчета YTONG

Мебели, създадени от блокчета YTONG


Пространство за вграждане на мебели
Блокчетата YTONG могат да бъдат използвани и за обособяването на пространства с индивидуални размери за вграждане на мебели – например гардероби или шкафове.

Обособяване на пространства за вграждане на мебели с блокчета YTONGОбособяване на пространства за вграждане на мебели с блокчета YTONG


Камини
Друго приложение на блокчетата YTONG е изграждането на камини, за което спомага и тяхната пожароустойчивост. Различната форма и дебелина на материалите позволява създаването на различни проекти според индивидуалните нужди на всеки дом.

Изграждане на камини с блокчета YTONG


Място за бутилки вино
Нестандартно, но много практично решение, е изграждането на миниатюрна изба или удобен бар с помощта на YTONG. Здравината на материалите и лесната им обработка ги превръща в добър избор за иновативни приложения.

Оформяне на място за бутилки вино с блокчета YTONG


Кухня
В кухнята YTONG намира широко приложение - от обособяването на малки острови до изграждането на стените на шкафовете.

Приложение на блокчетата YTONG в кухнята

Приложение на блокчетата YTONG в кухнята


Библиотека
Можем да си направим уникално място за огромното количество книги, за които все не достига място в дома. С YTONG се създават разнообразни етажерки или по-големи библиотеки. Всичко е въпрос на пространство и добри идеи.

Изграждане на библиотеки с блокчета YTONG

Изграждане на етажерки с блокчета YTONG

Изграждане на етажерки с блокчета YTONG


Скрийте тръбите в хола
Често външни тръби в банята или кухнята развалят естетиката на иначе модерната обстановка, която сме си създали в дома. Лесно можем да ги скрием с помощта на блокчетата YTONG, дори не е необходима помощта на специалист.

Приложение на блокчетата YTONG за скриване на тръби


Къща за домашен любимец
Проявете вашата фантазия дори и с изграждане на къщичка за вашия домашен любимец.

Изграждане на къща за домашен любимец с блокчета YTONG


Автор: Ксела България ЕООД







Няма коментари


ключови думи
Ytong, идеи за дома, блокчета Ytong

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg