фирми продукти
представяме
работа
 
8 малки подобрения за дома, които ще променят живота ви

Някои неща не ни липсват до момента, в който не осъзнаем, че животът ни ще е много по-лесен, ако ги имаме. Така е и с тези малки подобрения, които ще направят дома ви едно много по-приятно и удобно място.


Вграден диспенсър за веро

8 малки подобрения за дома, които ще променят живота ви

Ако изберете вграден диспенсър за веро, ще освободите повече място за други неща около мивката и ще намалите усещането за безпорядък. Освен това за тези, които държат на стила на своята кухня, това е начин да унифицират пространството и да постигнат един по-изчистен дизайн.


Панти за меко затваряне

8 малки подобрения за дома, които ще променят живота ви

Дразните ли се от шума на тряскащи се при затваряне чекмеджета и шкафове? Е, не сте единствени. Ако поставите панти за меко и плавно затваряне, това никога повече няма да се случва и животът ви ще стане много по-спокоен.
Между другото такъв проблем съществува и с капака на тоалетната чиния, което е накарало много от производителите да създадат седалки за тоалетна чиния с плавно затваряне на капака – вземете си, няма да съжалявате.


Големи кухненски чекмеджета вместо шкафове

8 малки подобрения за дома, които ще променят живота ви

Много по-лесно е да откриете нещо в голямо добре осветено чекмедже, отколкото в тъмен дълбок шкаф. В тази кухня шкафовете са изцяло заменени с чекмеджета, опитайте и вие.


Осветление под горните шкафове

8 малки подобрения за дома, които ще променят живота ви

Не може да оцените предимствата на осветлението под горните кухненски шкафове, докато не си инсталирате такова. Този тип осветление е идеален, ако имате да свършите нещо на работния плот или просто искате да създадете по-приглушена атмосфера в помещението. Изберете LED осветление, флуоресцентните лампи първоначално ще ви спестят пари, но впоследствие ще ви излязат по-скъпи.


Димер

Обикновените ключове за осветлението ви дават само две опции – включено и изключено. Димерът ще ви позволи да избирате точно толкова осветление, колкото ви е нужно.


Код за отваряне на гаража

Инсталирайте си система за автоматично отваряне на вратите на гаража с код и никога повече няма да ви се случи да останете заключен извън дома си.


Лампа със сензор за движение за входната зона

Досадно ли ви е да ровите из чантата си и безуспешно да търсите ключовете си в тъмното? Това никога няма да ви се случи, ако монтирате автоматична лампа със сензор за движение при входната зона.


Автоматична система за напояване

8 малки подобрения за дома, които ще променят живота ви

На всеки се е случвало да забрави да полее растенията в задния двор и те да изсъхнат – не е приятно. С автоматичната система за напояване това никога няма да се случи и градината ви ще е по-красива от всякога. Освен това тя е много полезна в случаите, когато ви се налага да отсъствате от дома си и няма кой да полива цветята ви.


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
подобрения в дома, интериор, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg