фирми продукти
представяме
работа
 
Ретро акценти с много характер

Иска ли ви се да придадете повече характер и стил на своя дом? Вместо да търсите модерни и скъпи аксесоари, защо не заложите на поостарелите, но пълни с живот ретро акценти. Те ще направят жилището ви по-интересно и забавно – ето и няколко идеи.


Ретро радио

Ретро акценти с много характер

Ретро радиото ще придаде закачлив и свеж вид на интериора на вашето жилище, особено ако е в ярки и нетрадиционни цветове. С негова помощ и най-скучното кътче ще стане забележително и изненадващо.


Ретро столове

Ретро акценти с много характер

Тези столове със седалки и облегалки от винил в ярки цветове определено няма да останат незабелязани. Използвайте ретро столовете, за да създадете винтидж кътче в кухнята, където да си пиете сутрешното кафе, или ги превърнете в уникален акцент в интериора на антрето или домашния си офис.


Ретро печка

Ретро акценти с много характер

Какво по-забележително от модерна кухня с ретро печка? Вижте например тази червена красавица. Подобна комбинация на модерни мебели с ретро елементи е стилна и забавна, и придава много характер на помещението.


Ретро телефони

Ретро акценти с много характер

Ретро телефоните с техните удивителни форми и цветове са интересен акцент. Сложете ретро телефон на стената в кухнята или на страничната масичка в дневната и ще видите колко атмосфера и настроение ще внесат те в ежедневието ви.


Ретро лампи

Ретро акценти с много характер

Подобни настолни лампи от неръждаема стомана ще придадат много характер на домашния ви офис или работното ви пространство. Те са достатъчно универсални, за да предизвикат едновременно усещане за ретро шик и в същото време да се впишат перфектно в един модерен интериор.


Ретро подове

Ретро акценти с много характер

Разчупете стереотипите и изберете нещо дръзко и смело. Шахматният под напомня за ретро стила и ако се направи добре, няма да доминира над помещението, а просто ще подчертава неговата красота.


Ретро грамофон

Ретро акценти с много характер

Само защото сте решили да внесете ретро акценти в интериора на жилището си, не означава, че в стаята трябва да доминира усещането за миналото. Този грамофон например се комбинира перфектно с традиционния стил на стаята, но в същото време носи характерното винтидж усещане.


Ретро вентилатори

Ретро акценти с много характер

Огледайте добре този вентилатор на тавана. Той е много по-стилен от традиционните кафяви вентилатори, които могат да се видят в почти всеки дом по света.


Ретро килими

Ретро акценти с много характер

Рошавите килими са еднакво забавни без значение къде ще ги поставите. От бебешката стая до дневната, тази изненадваща текстура на пода носи духа на 70-те, но в същото време се вписва перфектно в стила на модерния дизайн.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
ретро акцент, интериор, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg