фирми продукти
представяме
работа
 
Закачалка за врата от тел с интересен дизайн

Ако ви липсва пространство за съхранение на вещи или търсите алтернативен начин да изложите аксесоарите си, тази малка телена закачалка може да е решението на вашия проблем.

Закачалка за врата от тел с интересен дизайн

Тя не само ще придаде очарование на интериора, но и ще ви помогне в организирането на вещите ви. Закачалката е идеална за шалове и други леки аксесоари. Може да я окачите на вратата в антрето или спалнята. Всеки би могъл бързо и лесно да си направи подобна закачалка – вижте какво ще ви е необходимо.

Необходими материали:
- тел
- клещи
- менгеме
- спрей боя
- инструмент за извиване на тел

Закачалка за врата от тел с интересен дизайн


Инструкции:

Закачалка за врата от тел с интересен дизайн

Започнете като се опитате максимално да изправите телта. В магазините тя обикновено стои навита на макара и след като се свали от макарата е необходимо да се изправи, за да се премахнат извитите участъци. Прекарайте телта през менгеме, за да изправите кривите участъци.

Закачалка за врата от тел с интересен дизайн

Щом изправите телта, започнете да я огъвате с помощта на клещите. Първо направете извивката, с чиято помощ ще окачите закачалката за вратата. Ако искате да окачите закачалката директно за стената, направете малка примка. След като сте се погрижили за окачването започнете да извивате телта, за да оформите силует, подобен на този от снимката или друг по ваше желание. Ще ви е по-лесно, ако нарисувате предварително силуета, който искате да създадете. За кръглите участъци използвайте специалния инструмент за извиване, за да получите хубава извивка без ръбове.

Закачалка за врата от тел с интересен дизайн

След като приключите със силуета завършете закачалката като извиете края по начина, по който сте започнали в началото - за окачване на врата или с малка примка, ако искате да я окачите на стената. Вече може да срежете телта и да преминете към боядисването.

Закачалка за врата от тел с интересен дизайн

Боядисайте закачалката със спрей боя в цвят по избор и я оставете да изсъхне. Най-лесно ще ви е като я поставите на парче непотребна хартия или вестник и първо боядисате едната страна. След като боята изсъхне я обърнете и боядисайте и другата страна.

Закачалка за врата от тел с интересен дизайн

Поставете готовата закачалка на някоя от вратите в дома ви и окачете на нея леки предмети, като шалове, колани или други аксесоари, според интериора на помещението.

Съвет:
Медта и алуминият са меки материали, които се поддават на обработка и са подходящи за този проект. Ако нямате намерение да окачвате тежки предмети и закачалката ще има предимно декоративна функция, е по-добре да изберете тънка тел, която е и по-лесна за обработка. Ако обаче възнамерявате да окачвате тежки предмети, е по-добре да се спрете на по-дебела тел. Тя е по-трудна за обработка, но ще издържи доста по-тежки предмети.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
закачалка, направи си сам, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg