фирми продукти
представяме
работа
 
Реновирана къща в Калифорния - рай за котките

Повечето любители на котките си имат една или най-много две. Собственикът на тази къща обаче има цели 18 котки. Той обожава всичките си котки и затова решава да им създаде идеалния дом. За да стане по-удобен и забавен за котките, домът е претърпял доста реконструкции и се е сдобил с един куп котешки катерушки.

Реновирана къща в Калифорния - рай за котките

Раят за котки разполага с голяма градина, където малките зверчета да тичат, много дървета, по които да се катерят, и храсти, в които да се крият.

Реновирана къща в Калифорния - рай за котките

Ремонтните дейности са изцяло насочени към създаване на удобства за котките. Идеята е интериорът на къщата да се превърне в един малък котешки рай. Инсталирана е била спираловидна пътека, както и много други забавни стълбички, первази, съоръжения за катерене и стълбове за драскане, на които котките обожават да си острят ноктите.

Реновирана къща в Калифорния - рай за котките

Домашният офис например разполага с цяла една стена за катерене. Котките обичат да са около стопаните си, а тази система им осигурява страхотна възможност да си играят и почиват в компанията на любимите си хора.

Реновирана къща в Калифорния - рай за котките

Дори и в банята има котешки катерушки, които включват тесни стълбички и няколко перваза, водещи към тавана, където котките могат с удоволствие да се разхождат и да гледат отвисоко.

Реновирана къща в Калифорния - рай за котките

Къщата е изпълнена със зелени растения и наподобява малка джунгла, в която котките да се чувстват като в естествената си среда. Любителите на котки знаят, че те са много заинтригувани от всички растения и дори обичат да си ги похапват от време на време. Къщата е декорирана с произведения на изкуството, също посветени на тези прекрасни създания. В банята например има статуетка на котка, а в антрето картина, изобразяваща малко цветно коте.

Реновирана къща в Калифорния - рай за котките

В спалнята котките разполагат със специално изградена система от стъпала, водещи до малка тераса, на която могат блажено да се излежават. Всички стаи са били префасонирани и в момента са идеални за котките и техния стопанин. Реновацията обаче не се е фокусирала само върху комфорта и красотата. Къщата също се е сдобила с нова вентилационна система, която си е необходимост при наличието на толкова много котки. Въздухът постоянно циркулира и остава винаги свеж, което прави къщата още по-приятна и гостоприемна.

Ако и вие имате коте, можете да използвате някои от идеите в тази къща и да му създадете стълбичка за катерене или някоя друга глезотийка. То със сигурност ще го оцени.


Източник: homedit.com







10 юни 2016 17:27 | Котешки рай
От: Петрова
Изумително!
4 октомври 2014 20:49 | Реновирана къща в Калифорния - рай за котките
От: Лина
Това наистина е рай за котките и за техния стопанин. Браво на него! Пожелавам на всички любители на животните така добре да могат да се грижат и да глезят любимците си.
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
къща, интериор, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg