фирми продукти
представяме
работа
 
Джакузи в задния двор - 10 идеи

Ако ви допада идеята да имате собствено джакузи, разположено в задния ви двор, но не ви харесва дизайнът на модерните джакузита, изработени от пластмаса или стъклопласт, защо не опитате с по-органична визия? Дървото, камъкът и бетонът са идеалните материали за създаването на джакузи, което естествено се вписва в природния пейзаж. Разположете джакузито на стратегическа позиция, за да можете да се наслаждавате на гледката, докато се излежавате блажено.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Това иновативно джакузи включва площадка, облицована с кедрова дървесина и рамка от неръждаема стомана, в която е вграден плъзгащ се капак, покриващ джакузито през времето, когато то не се използва.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Облицованото с дървесина джакузи наподобява старо корито, а начинът, по който се е сгушило между големите камъни, създава илюзията за естествена връзка между него и пейзажа наоколо. Камъните са използвани и като строителен материал за извитата пейка около огнището.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Каменната стена създава уникален фон за джакузито и площадката около него. Освен декоративна стената има и практична функция, защото блокира ветровете и осигурява уединеност.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Решетките от двете страни на джакузито са идеални за увивни растения, които създават романтична атмосфера и спират любопитните погледи, поне през топлите месеци.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Сгушено сред тревите, това джакузи с бетонна рамка успява да изглежда модерно и в същото време някак диво, като нещо, на което се натъквате съвсем случайно, разхождайки се в двора на голям имот.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Модерното джакузи с бетонна рамка и облицована с дървесина площадка сякаш е кацнало на върха на хълма, за да се полюбува на панорамната гледка.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Ако близо до вашия имот има високи сгради, вероятно не бихте желали техните обитатели да ви наблюдават, докато релаксирате в джакузито. Изграждането на навес над джакузито е най-доброто решение в този случай.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Защо да не се наслаждавате на зрелищната гледка към градския пейзаж, докато се излежавате в джакузито си? Преди да пристъпите към монтирането на джакузито обаче се уверете, че покривът на сградата отговаря на необходимите изисквания.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Джакузито изглежда така, сякаш е вградено в земята, благодарение на бетонната платформа и дървените стъпала, които водят към него. Високата ограда и още по-високите дървета създават усещане за уединеност въпреки близостта с другия имот.


Джакузи в задния двор – 10 идеи

Ако не ви притесняват любопитни съседи и разполагате с подобно райско кътче, задължително се възползвайте от него като поставите джакузи. Изберете семпъл модел, изработен от дърво, който най-добре ще се впише в пейзажа.


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
джакузи, джакузи в двора, идеи за джакузи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg