фирми продукти
представяме
работа
 
Нестандартна колибa в езеро

Тази нестандартна колиба, разположена над естествено езерце, е част от по-голям имот и функцията й е да осигури на собствениците кътче за усамотение или допълнително пространство за срещи с приятели и настаняване на гости. Въпреки че е много модерна, носи очарованието на традиционните дървени летни вили.

Нестандартна колибa в езеро

Разположената на кокили над водата къщичка е свързана с брега посредством висок мост, който в другия си край се поддържа от две дървета. Постройката се състои от две стаи – всекидневна и спалня, която може да служи и като стая за игра за децата на собствениците. Освен това къщата е достатъчно елегантна и впечатляваща и може да се използва за организиране на партита. Местоположението и гледката, която се разкрива от вилата, също са перфектни за забавление и посрещане на гости. Спалнята на втория етаж може да се използва и като стая за гости. Къщата е достатъчно изолирана от основната сграда, но не твърде далеч.

Нестандартна колибa в езеро

Малката вила е разположена сред живописно кътче от имота и се поддържа от тънки метални кокили.

Нестандартна колибa в езеро

Дългият мост, изработен от метал и дърво, който свързва къщичката с брега, се поддържа само от металните кокили на къщата и две дървета на сушата.

Нестандартна колибa в езеро

Фасадата на къщата е изградена почти изцяло от стъкло, което осигурява великолепна гледка за обитателите й.

За да разширят малко пространството в спалнята, прозорците на втория етаж са прави и не следват извивките на външните стени. Металната облицовка, парапетите и кокилите, на които стои къщата, са в една тоналност и придават леко техно излъчване на дървената къщурка.

Нестандартна колибa в езеро

Въпреки че е частично покрита с метална облицовка, дървените елементи доминират и налагат своето излъчване над цялата структура.

Нестандартна колибa в езеро

Външна стълба води директно към второто ниво на къщата и няма нужда да се преминава през всекидневната зона, за да се стигне до спалнята. Горното ниво разполага и с малка веранда, от която може да се наблюдава езерото и гората.

Нестандартна колибa в езеро

Всекидневната на първия етаж е обзаведена с вградени пейки около външните стени. Цялата колибка е свързана с електрическата мрежа. Първото ниво е идеално за игра или посрещане на гости.

Нестандартна колибa в езеро

Освен с външен вход спалнята разполага и с вътрешен – люк, който я свързва с първото ниво посредством дървена стълба. Вграденото легло заема половината от интериорното пространство, а в основата му е предвидено място за съхранение. Над леглото е поставен извит покривен прозорец, идеален за наблюдение на звездите и осигуряващ много естествена светлина през деня.


Източник: trendir.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, архитектура, вила

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg