фирми продукти
представяме
работа
 
Флоралните принтове в интериора

Със своя изчистен свеж вид и ярките си, наситени цветове, флоралните принтове са неделима част от интериора на много съвременни домове. По своята природа цветята имат способността да озаряват пространството около себе си и внасянето им в интериора на дома под формата на принтове за завеси и дамаски има същия ефект.

Флоралните принтове в интериора

Дори и да сте склонни да асоциирате дивана с дамаска на цветя с интериора на баба си, хвърлете един поглед на тези модерни жилища, декорирани с флорални мотиви. След това ще оцените колко стилен всъщност е домът на баба ви и дори може да се вдъхновите да преобразите собствения си дом.


Тапети с флорални мотиви

Флоралните принтове в интериора

Флоралният мотив на стената сам по себе си е достатъчен и няма нужда от други елементи. Тапетите с флорални мотиви ви позволяват да създадете семпъл, но красив интериор.


Флорални тапети за спалнята

Флоралните принтове в интериора

Модерните флорални тапети в преобладаваща неутрална гама и ярки цветни акценти моментално преобразяват помещенията, особено по-малките. Друго тяхно преимущество е, че няма нужда да поставяте допълнителни декоративни елементи по стените.


Столове с флорална дамаска

Флоралните принтове в интериора

Столове за трапезария с ярка флорална дамаска и прозрачни крака за баланс. Белите и светли елементи в обзавеждането са задължителни, за да изпъкне красотата на екстравагантните столове.


Абажур с флорална шарка

Флоралните принтове в интериора

Може би едно от последните неща, които ще ви направят впечатление в този ретро интериор, е резедавият абажур с флорални мотиви, но след като го забележите, ще разберете, че той играе решаваща роля в създаването на баланс.


Произведения на изкуството

Флоралните принтове в интериора

Внесете доза провокативност в интериора с помощта на голямо произведение на изкуството с флорални мотиви, например картина. Съобразете цветовете на картината с цветовете на помещението и завършете дизайна с един или няколко малки детайла, кореспондиращи си с темата за цветята.


Възглавници с флорални мотиви

Флоралните принтове в интериора

Няколко декоративни възглавнички с флорални шарки са най-сигурният начин да постигнете свеж и изпълнен с живот интериор.


Малки мебели с флорални шарки

Флоралните принтове в интериора

Яркият флорален принт лесно ще се превърне в основен акцент в помещение с неутрална цветова палитра. Изберете принт с едра шарка, която се забелязва отдалеч и не се слива с пространството наоколо.


Килим с флорален принт

Флоралните принтове в интериора

Когато се комбинират флорални принтове със съвременни мебели, резултатът винаги е свеж, закачлив и стилен. Повторете някои от цветовете на флоралния мотив при други елементи от обзавеждането, за да постигнете усещане за цялостност.


Завеси на цветя

Флоралните принтове в интериора

Завесите с флорални мотиви внасят идеалната доза цвят в този изцяло бял интериор. А в комбинация с истински букет цветя във вазата на масата насищат пространството с огромно количество положителна енергия.
 

Източник: homedit.com







21 март 2018 19:55 | Флоралните мотиви в нашия дом
От: Жана Неделчева
Много красиви неща и чудесни идеи
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
флорални шарки, дамаски на цветя, флорални мотиви

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg