фирми продукти
представяме
работа
 
Магнитен календар за хладилника

Ако хладилникът ви ви се струва твърде скучен и бихте искали да го декорирате по някакъв начин, този магнитен календар е тъкмо за вас. Той е мултифункционален и може да се използва толкова дълго, колкото пожелаете. Ако решите да го изработите, вече няма да има нужда да си купувате нов календар всяка година и ще се сдобиете с чудесна декорация за  хладилника. Единственото, което трябва да правите, е да го пренареждате в началото на всеки нов месец.

Магнитен календар за хладилника

Необходими материали:

- принтирани на лист хартия имената на месеците, дните от седмицата и датите
- магнитни листи
- лепило
- ножица

Магнитен календар за хладилника

Как да го изработите:

Магнитен календар за хладилника

Използвайте някаква текстообработваща програма, за да подготвите месеците, дните от седмицата и датите в желаната от вас големина, шрифт и дизайн, след което ги разпечатайте на принтер и ги изрежете.

Магнитен календар за хладилника

Залепете така получените части на календара за магнитните листи с помощта на лепило. Изчакайте лепилото да изсъхне и отново изрежете елементите от календара, които вече са се сдобили с магнитен гръб.

Магнитен календар за хладилника

Вече можете да пристъпите към подреждането на вашия нов универсален магнитен календар за хладилник.

Разбира се, това е най-семплият вариант. Ако проявите повече въображение, бихте могли да го доразвиете, за да се получи нещо далеч по-интересно и привлекателно, като например магнитния календар за хладилник по-долу, който е изработен от цветни листи и разполага с червена рамка, посочваща днешната дата.

Магнитен календар за хладилника

Използвани са два цвята, както и различни шарки, което придава свеж вид и характер на календара. Цифрите са изрязани от черна хартия и са залепени върху цветна. Ако не ви се занимава да принтирате цифрите, бихте могли да ги изрежете от някой вестник или списание. Да, няма да са с еднакъв шрифт и големина, но така може да се получи дори още по-интересно. Ще си спестите излишното принтиране и ще научите децата да рециклират.

Магнитен календар за хладилника

Ако пък искате да сте още по-оригинални, вместо квадратна рамка бихте могли да използвате триъгълна или в някаква друга форма и цвят по ваш избор.

Магнитен календар за хладилника

Включете в изпълнението на проекта и децата си. За тях изработването и работата с календара ще е като забавна игра и всеки ден с удоволствие ще преместват рамката, показваща датата. Освен че ще декорира хладилника ви, календарът ще е много полезен и от образователна гледна точка, защото лесно и под формата на игра ще запознае децата ви с дните, седмиците и месеците в календара.

Магнитен календар за хладилника

Ако сте достатъчно изобретателни и имате богато въображение, бихте могли да си изработите още по-оригинален магнитен календар, при който всяка дата представлява отделна кутийка за съхранение на дребни предмети, като кабърчета, кламери и т.н.

Магнитен календар за хладилника


Източник: abeautifulmess.com, meaningfulmama.com, 4wmn.com







Няма коментари


ключови думи
магнитен календар, календар за хладилник, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg