фирми продукти
представяме
работа
 
Два проекта за декорация на дома с карта

След няколко години употреба повечето карти започват да се късат и се налага да си купите нови. Старите карти отиват в кофата за боклук или биват прибрани в някой шкаф с непотребни вещи. Както обаче ще можете сами да се уверите, старите карти имат страхотно очарование и са перфектни за декорацията на дома.


Подложки за чаши

Ако сте любител на пътешествията и сте надарен с известна сръчност, бихте могли да си изработите подложки за чаши, декорирани с изрезки от карта. Така всеки път, когато поглеждате подложките, ще си припомняте за любимите си туристически дестинации. Можете да изработите комплект от подложки за някой приятел, който скоро се е преместил в нов дом и също като вас обича да пътува по света.

Два проекта за декорация на дома с карта

Необходими материали:
- карта
- кръгли коркови подложки
- макетно ножче
- дъска за рязане
- лепило Ц-200
- четка за лепило

Как да ги изработите:

Два проекта за декорация на дома с карта

1. Поставете картата на подложката за рязане с лицето надолу. Наложете корковата поставка върху нея и с помощта на макетното ножче изрежете кръг от картата с размерите на подложката. Ако ви е трудно директно да режете или се притеснявате да не сбъркате, бихте могли да очертаете с молив корковата подложка върху картата, след което да изрежете кръга с ножица.

Два проекта за декорация на дома с карта

2. С четката нанесете лепило на едната страна на подложката, след което залепете изрезката от картата с лицето нагоре и с леко притискане загладете повърхността, за да излязат въздушните балончета.

Два проекта за декорация на дома с карта

3. Нанесете тънък слой лепило върху повърхността и отстрани на подложката, за да я запечатате, и оставете да изсъхне. Както може би знаете, лепилото Ц-200 става прозрачно като изсъхне, така че не се притеснявайте, докато го нанасяте.

По същия начин изработете още 5 подложки, за да си направите комплект.


Подарък за любимия човек

В днешно време хората пътуват много и често се случва половинките им да са родени в другия край на света. Този проект е тъкмо за такива двойки, които произхождат от различни кътчета на света и представлява колаж, включващ изрезки от карта във формата на сърца.

Два проекта за декорация на дома с карта

Колажът е идеален подарък за любимия ви човек. Ще стои страхотно на някоя стена в дома ви и ще предизвиква интереса на всичките ви гости.

Необходими материали:
- рамка с бяла подложка в нея
- карта
- лепило
- ножици
- принтирани думите: ти, аз, ние

Два проекта за декорация на дома с карта

Как да ги изработите:

Два проекта за декорация на дома с карта

1. Принтирайте едно сърце върху картон, което ще използвате като шаблон, за да изрежете сърцата от картата. Поставете шаблона върху родните си държави, както и мястото, където сте се запознали и очертайте с молив.

Два проекта за декорация на дома с карта

2. Изрежете трите сърца и ги залепете на бялата подложка в рамката, като започнете с родината на половинката ви, вашата и накрая мястото на вашата среща. Използвайте линия, за да определите предварително позицията им, така че да се разположени на равни разстояния едно от друго и на еднакво разстояние от горния и долния край на рамката. Оставете място за думите.

Два проекта за декорация на дома с карта

3. Залепете думите точно под изрезките от картата в посочения ред: ти, аз, ние.

Чрез този проект ще покажете на половинката и на приятелите си колко важни за вас са тези места и колко цените връзката си.


Източници: marthastewart.com, fromchinavillage.com







Няма коментари


ключови думи
направи си сам, идеи за дома, подложки за чаши

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg