фирми продукти
представяме
работа
 
10 идеи за декориране с цвят

За да постигнете ярък декоративен ефект в интериора на жилището си, в повечето случаи е необходима смела употреба и комбинация на контрастни цветове. Това обаче не е никак лесно за непрофесионалистите и понякога се стига до доста трагични резултати. За да се предпазите от евентуални интериорни "бедствия", вижте няколко добри идеи за декориране с цвят. 


Синьо и бяло

10 идеи за декориране с цвят

Синьото и бялото винаги са страхотна комбинация, но за да постигнете наистина впечатляващ ефект, бихте могли да внесете елемент с интересна шарка или мотив, който да се повтори и в друга зона от стаята, например на пода, както е в този случай.


Маслинено зелено

10 идеи за декориране с цвят

Този цвят определено не е за всеки, но когато се комбинира с еклектично обзавеждане и аксесоари, придава характер, стил и индивидуалност на интериора.


Червено

10 идеи за декориране с цвят

Един от начините за работа с цветовете е да изберете само един и да се концентрирате върху него. В този случай червеният цвят присъства не само на стените, но и в почти всеки елемент от обзавеждането. Резултатът е стилен интериор, наситен с цвят.


Бяло и ярък цвят

10 идеи за декориране с цвят

Белите стени няма да са скучни, ако добавите достатъчно текстура, детайли и добре подбрани и позиционирани цветни акценти, които привличат окото.


Акценти в червено

10 идеи за декориране с цвят

Ако искате да създадете ярки акценти с помощта на цвят, този интериор ще ви даде доста идеи. Белите рафтове на фона на тъмната червена стена моментално приковават погледа, след което той се насочва към червения килим с флорални мотиви, червените аксесоари на прозореца и бюрото, и отново се завръща на червената стена. Останалите елементи от интериора сякаш остават на заден план.


Цветовете на дъгата

10 идеи за декориране с цвят

Обичате многообразието от цветове, но се притеснявате да ги използвате? В този случай интериорът е наситен с огромно разнообразие от цветове, които могат да бъдат коригирани във всеки един момент. Единственият постоянен елемент от декоративното оформление на помещението е синият цвят на стените. Оттам нататък имате свободата да експериментирате, без да се притеснявате, че ще сбъркате.


Сиво и жълто

10 идеи за декориране с цвят

Жълтите нотки и флоралните мотиви внасят свежест и женственост в този елегантен монохромен интериор. Ненатрапчивата цветова схема позволява използването на разнообразни форми, материи и мотиви, без да се стига до безвкусица.


Свежо коралово

10 идеи за декориране с цвят

Кораловата стена в интериора на тази дневна моментално хваща окото и насочва погледа към произведенията на изкуството.


Комбинация от два цвята

10 идеи за декориране с цвят

Можете да подчертаете отделните зони в отворения интериор с помощта на наситени цветове. Оранжевото и синьото са доста различни, но споделят близка тоналност и затова се сработват добре в интериорния дизайн.


Нежно лилаво

10 идеи за декориране с цвят

Бледият лилав цвят внася женствено усещане в интериора на тази баня и играе роля на чудесен фон за малките кокетни рафтчета.


Източник: houseandgarden.co.uk







Няма коментари


ключови думи
интериор, цветове в интериора, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg