фирми продукти
представяме
работа
 
5 микро къщи за гости

Когато проектират своя дом, повечето хора мислят както за своя комфорт, така и за комфорта на своите гости. Така че, освен ако пространството не е проблем, повечето домове разполагат със стая за гости или дори отделна къща, в която посетителите могат да се настанят и да се чувстват удобно по време на своя престой. Всички биха искали гостите им да се чувстват добре, но не всички имат достатъчно пространство за построяването дори и на малка къща за гости. Всъщност няма нужда къщата за гости да е голяма, за да е уютна и функционална, и тези микро къщи за гости го доказват.


Микро къща за гости в каравана

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

Тази приятна къщурка е страхотен пример като за начало. Тя е малка, но има красив дизайн. По принцип се използва като офис, но може да служи и като стая за гости, ако се наложи. Включва много вградени мебели, като например двойното легло, пейката под прозореца, бюрото и още много шкафове. Къщурката дори разполага с малка веранда.


Микро къща за гости със зелен покрив

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

Ето още един пример за уютна къща за гости, разположена на малка площ. Тя е проектирана през 2009 година. Модерната вила е разположена на 18 кв. м и включва подове от рециклирана дървесина, LED осветление, добра топлоизолация, компостираща тоалетна и система за събиране на дъждовна вода. Структурата е покрита със зелен покрив.


Микро къща с площ от 9 кв. м

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

Тази малка структура представлява микро хижа. Тя се намира във Финландия и е построена само за 2 дни. Площта на къщата нарочно е сведена до минимум, за да се избегнат необходимите разрешителни, задължителни за по-големите постройки. Тя се състои от спалня, кухня, баня и дневна.


Австралийска микро къща за гости

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

Тази структура с размери 3 на 3 метра, всъщност представлява сглобяема къща, облицована с мед и приземен етаж, изцяло изграден от стъкло. Цялостният дизайн е семпъл и рустикален, с небрежен, но комфортен интериор. Микро къщичката също така разполага с устойчиви системи за отопление и събиране на дъждовна вода.


Микро къща до езеро

5 микро къщи за гости

5 микро къщи за гости

Тази микро къща заема площ от 25 кв. м. Разположена е до езеро, което я превръща в страхотно местенце за почивка. Облицована е с кедрова дървесина, което, заедно със зеления й покрив, й помага да се интегрира перфектно в заобикалящия я природен пейзаж. Очарователната къщичка е построена само за месец и се състои от спалня и баня. Интериорът е изключително светъл, благодарение на огромните прозорци, направени по поръчка. Отоплението се осъществява с печка на дърва, а банята е обзаведена с компостираща тоалетна.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
микро къщи, къщи за гости, малки къщи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg