фирми продукти
представяме
работа
 
11 спални с живописни гледки

Представяте ли си да заспивате, докато се наслаждавате на светлините на големия град или на успокояващото полюшване на клоните на вековни дървета и да се събуждате, наблюдавайки изгрева на слънцето над океана. Всеки би желал да има това щастие, но не всеки може да го постигне. Нищо не ви пречи да помечтаете обаче. Вижте 11 спални с наистина внушителна гледка.


Спалня с гледка към езеро

11 спални с живописни гледки

Въпреки че е малка, тази спалня с гледка към езерото Уошингтън, Сиатъл, предлага страхотно разположение и 180-градусова гледка към заобикалящата я природа. С две външни стени, изцяло изградени от стъкло, от спалнята се разкрива прекрасна гледка към спокойните води и върховете на близките дървета.


Рустикална спалня в планината

11 спални с живописни гледки

Рустикалната спалня с каменни стени и скосен дървен таван се намира на планински склон в Аспен, Колорадо, и за разлика от мразовитата гледка, предлага топла и комфортна атмосфера.


Градска спалня

11 спални с живописни гледки

Тази спалня се намира в Ню Йорк и предлага главозамайваща гледка към градския пейзаж. На такава височина никой не би се притеснявал от любопитни съседи, но плътните пердета са задължителни за добрия сън, особено в подобна изпълнена със светлина спалня.


Спалня в гората

11 спални с живописни гледки

Уникалното при тази спалня не е невероятната гледка, а начинът, по който помещението се слива с природата и става част от външните пространства. Подът и таванът на помещението са облицовани с дървесина, а старинните дървени греди са спасени от рухнала наблизо ферма и са обработени ръчно.


Спалня със стъклени стени

11 спални с живописни гледки

Стъклените стени на тази спалня сякаш напълно изчезват, предлагайки на обитателите зрелищна гледка към Тихия океан. Повечето хора биха се притеснили заради липсата на уединеност, но всъщност стъклените стени разполагат с падащи щори, които само за няколко секунди скриват помещението от външните пространства.


Спалня сред върховете на дърветата

11 спални с живописни гледки

Заобиколена от дъбова гора, тази спалня, заемаща целия трети етаж на модерна къща в Кънектикът, наистина напомня за уютно гнезденце сред върховете на дърветата.


Спалня с гледка към безкрайността

11 спални с живописни гледки

Семпло обзаведената спалня в Лонг Айлънд, Ню Йорк, предлага релаксираща атмосфера и гледка към безкрайния океан.


Спалня с гледка към планински връх

11 спални с живописни гледки

Тази спалня разкрива панорамна гледка към връх Тамалпаис, Северна Калифорния. Какво повече е нужно за една спалня от легло и красива гледка?


Холивудска спалня

11 спални с живописни гледки

Холивудската спалня предлага великолепна гледка към разположения в подножието Лос Анджелис и океана. За повече интимност архитектите са използвали частично матирани прозорци.


Спалня сред блатиста равнина

11 спални с живописни гледки

Няма как да се скриете от природата в тази спалня, намираща се в равнината на Кейп Код, Масачузетс. Огромните прозорци разкриват панорамна гледка към близката река и цялата живописна равнина.


Спалня сред тревите

11 спални с живописни гледки

Тази спалня в Лонг Айлънд предлага една малко по-различна перспектива, разкривайки гледка към тревистите дюни наоколо.


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
спални, интериор, архитектура

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg