фирми продукти
представяме
работа
 
Как да съхраняваме дрехи, ако не разполагаме с гардероб

Модерните гардероби са не само стилни, но и много функционални. Представете си обаче, че се местите в ново жилище и не разполагате с гардероб. Как бихте съхранявали всички тези дрехи, обувки и аксесоари? В тази статия ще намерите няколко интересни алтернативи на традиционните гардероби, които не само ще ви помогнат при съхранението на дрехите ви, но и ще внесат усещане за стил в интериора на жилището ви.

 

Куфари

Как да съхраняваме дрехи, ако не разполагаме с гардероб

Куфарите са много добро временно решение за съхранение на дрехи и обувки. Този вариант е много добър особено за съхранение на сезонни дрехи, които не обличате в момента, в куфарите те ще са добре предпазени от прах и мръсотия. Бихте могли да поставите няколко куфара един върху друг, като в най-горния поставите вещите, които смятате, че може да ви потрябват по-скоро. Разбира се няма да е особено естетично, ако използвате обикновени куфари, така че по възможност използвайте ретро куфари – те ще внесат очарователна и стилна атмосфера в дома ви. Композицията от няколко куфара ще се превърне в чудесна странична масичка за дневната или нощно шкафче за спалнята.

 

Картонени или пластмасови кутии

Как да съхраняваме дрехи, ако не разполагаме с гардероб

Картонените кутии не се различават много от куфарите. Принципът е същия, но все пак се намират много по-лесно отколкото ретро куфарите. По отношение на размера, традиционните куфари събират доста по-малко неща в сравнение с една голяма кутия.
Пластмасовите кутии също са подходящо решение за временно съхранение на дрехи. Хубавото при тях е, че са прозрачни и можете да видите цялото им съдържание без дори да се налага да ги отваряте.

 

Текстилни органайзери и рафтове

Как да съхраняваме дрехи, ако не разполагаме с гардероб

Нещата, които ползвате всеки ден бихте могли да подредите в текстилен органайзер, който може да окачите на стената или на вратата. Те са удобни, имат много отделения, побират много неща и ви помагат да поддържате вещите си в ред. Органайзерите могат да се окачат и в гардероб или гардеробно помещение. Хубавото при тях е, че може да ги сгънете и да ги приберете, ако не ви се налага да ги използвате.

 

Мобилни закачалки

Как да съхраняваме дрехи, ако не разполагаме с гардероб

Мобилните закачалки са идеални за съхранение на дрехи, обувки и аксесоари, които използвате всекидневно и не бихте желали те да се намачкат. Малката закачалка е компактна и за нея винаги се намира място, дори в малка спалня.

 

Оригинална рустикална закачалка

Как да съхраняваме дрехи, ако не разполагаме с гардероб

Ако обичате нестандартните идеи, бихте могли да използвате тази идея за оригинална закачалка от клон, окачен на тавана на помещението. Тя е подходяща за малки площи, защото не отнема от подовото пространство на стаята.

 

Гардеробно помещение

Как да съхраняваме дрехи, ако не разполагаме с гардероб

Последното ни предложение, всъщност не е временно решение, а по-скоро идеален вариант. Ако разполагате с малко свободно помещение или ниша, бихте могли да избегнете купуването на гардероб. Обзавеждането на гардеробно помещение ще ви струва приблизително колкото покупката на нов гардероб, само че в този случай ще имате възможност сами да решите, как точно да го подредите.

Източник: interiorholic.com







Няма коментари


ключови думи
полезни съвети, съхранение на дрехи, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg