фирми продукти
представяме
работа
 
Обзавеждане, от което не се нуждаете

В съвременните малки стаи обикновено има твърде малко пространство, за да го хабите с излишна мебелировка. Модерното обзавеждане изисква минимален брой мебели с максимален брой функции. И докато няма нищо лошо в това да купувате мебелировка с повече от 1 функция, не е нужно да хабите пространството в стаята с такава, която не използвате. Дори да сте наясно, че във всекидневната стая например се слага масичка за кафе, няма нужда да купувате такава, ако не я използвате. Ако искате да имате вещ, която да поеме нейната функция, винаги можете да използвате малка странична масичка на колелца или табуретка. Преценете добре от какви вещи имате нужда във всяка стая и не купувайте излишна мебелировка, ако няма да я употребявате.

Обзавеждане, от което не се нуждаете


- Нямате нужда от дрешник, освен ако не разполагате с много дрехи, които искате да разпределите по чекмеджета, за да ги откривате по-лесно. Ако дрехите Ви са сравнително малко, поне онези, които можете да съхранявате в чекмеджета, то по-добре окачете в гардероба няколко етажирани рафтчета от тъкан, върху които можете да слагате дрехите си. Когато не ги употребявате, винаги можете да ги приберете, без да заемат много пространство. Дрешникът има функция само в детската стая, за да можете бързо да намирате дрехите на детето, особено ако имате повече от 1 дете. Можете да маркирате чекмеджетата, за да знаят децата тяхното съдържание и да могат да ги намират сами. Ако имате стар дрешник, по-добре го преместете в детската стая, като прехвърлите своите дрехи в гардероба.

Обзавеждане, от което не се нуждаете


- Нямате нужда от странични масички във всекидневната стая, в кухнята или в спалнята, тъй като те само събират прах и неразбория. Проверете дали използвате по предназначение страничните масички в стаята и оставете само тези, които употребявате. Можете да оставите масичката, ако я използвате като холна от време на време, за да не купувате допълнително голяма масичка за кафе. Ако да речем използвате страничната масичка в спалнята си, за да слагате книги, по-добре е да я преместите в друга стая, където тя ще е по-функционална, а вместо нея да монтирате върху стената рафтче.

Обзавеждане, от което не се нуждаете


- Нямате нужда от шкаф за папките, особено ако рядко работите вкъщи. Опитайте се да се отървете от ненужната документация, като приберете в шкаф само важните неща. Другите документи изхвърлете или запазете в дигитален формат. Купете си принтер със скенер, за да можете да сканирате документацията и да я съхранявате дигитално, вместо да търсите с часове по папките на шкафа.

Обзавеждане, от което не се нуждаете


- Нямате нужда от шкаф за телевизор. Ако използвате холната гарнитура, само за да слагате върху нея телевизора, а другите части стоят празни и събират мръсотия, продайте я или я преместете в друга стая, където ще я използвате повече. Телевизора можете да сложите върху стойка, която сте монтирали на стената в стаята.

Обзавеждане, от което не се нуждаете


- Нямате нужда от табуретка, ако не я използвате често, за да седите на нея или да слагате краката си върху нея. Ако използвате табуретката само за гости, вместо нея купете няколко подови възглавнички, които са много удобни и се съхраняват лесно в гардероба или под канапето. Ако все пак държите да разполагате с табуретка в стаята, купете си такава с няколко функции, за да я използвате освен за сядане, като масичка за кафе и за съхранение на вещите във вътрешността.

Обзавеждане, от което не се нуждаете


- Ето Ви идея за масичка за игра, която иначе би заемала твърде много пространство в стаята, особено ако не я употребявате редовно. В малката стая можете да монтирате панел върху стената, така че той да може да се сгъва и разгъва. Когато използвате масичката, панелът стои напред и се използва като плоскост за игри, а когато масичката не е нужна, тя се прибира в посока на стената.

Обзавеждане, от което не се нуждаете


Източник: homesessive.com







Няма коментари


ключови думи
обзавеждане, мебели, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg