фирми продукти
представяме
работа
 
Домът на актрисата Джулиана Маргуляс в Манхатън

Наградената с "Еми" популярна актриса от прочутия някога сериал "Спешно отделение" живее в луксозен апартамент в Сохо, заедно със съпруга си Кийт Либертал. Модерният дом в Манхатън е комбинация от съвременна стилистика и азиатски стил, като идеята е на дизайнера Vicente Wolf. Апартаментът е просторен и светъл, и е закупен преди 10-ина години, още по време на строежа на сградата. Всъщност той представлява комбинация от студио и апартамент с 2 спални, с обща площ 204 кв.м.

Домът на актрисата Джулиана Маргуляс в Манхатън


Когато купува апартамента, актрисата все още не е омъжена, затова площта му е напълно достатъчна. По-късно обаче тя се омъжва и ражда дете, затова семейството започва да търси подходящ по-голям дом. Тъй като не успяват да намерят нещо подходящо, съпрузите решават да преустроят апартамента, с който разполагат, за новите си нужди. Дизайнерът Vicente Wolf се заема с реконструкцията, като се фокусира върху някои архитектурни и козметични промени.


- Всекидневната стая в апартамента е просторна и светла, като стената с прозорци осигурява естествена светлина през целия ден. Фокусната точка е кътчето за сядане, което е оформено от канапето със сива дамаска. То е комбинирано с кресло в светло бежово и с малка стъклена масичка за кафе. Под прозорците е оформена истема за съхранение на вещи с плъзгащи се врати. Основните разцветки в стаята са сиво и бяло, затова огромният килим на пода е в приятна сива краска.

Домът на актрисата Джулиана Маргуляс в Манхатън


- Кухнята е оформена на сектори, които са частично отделени с архитектурни колони. Разцветките в стаята са неутрални, само с няколко дребни щрихи в ярки багри, а белотата на стените е подчертана от изобилната естествена светлина, която идва отвън. Функцията на стаята комбинира традиционното обзавеждане на кухня с модерни повърхности от неръждаема стомана.

Домът на актрисата Джулиана Маргуляс в Манхатън


- Домашният офис е сравнително малка стая, с приглушена светлина за повече уединение. Разцветките в стаята също са малко по-наситени, за разлика от другите стаи в апартамента. Обзавеждането е минималистично, тъй като основната цел е стаята да е функционална и лесна за поддръжка. Плътните щори от тъкан могат да контролират количеството светлина, което влиза в стаята, когато тя е нужна. Офисът е обзаведен така, че в него да могат да работят спокойно двама човека.

Домът на актрисата Джулиана Маргуляс в Манхатън


- Голямата спалня в апартамента също не е много голяма, но е уютна и изпълнена с меки разцветки на бежово и сиво. Фокусна точка е полилеят над леглото, който е с формата на пумпал. Сивият килим покрива цялата настилка и осигурява приятна мекота на стъпалата. Освен просторно легло, в спалнята има меко кресло, шкафове и странични масички, върху които се съхраняват част от вещите в стаята.

Домът на актрисата Джулиана Маргуляс в Манхатън


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
архитектура, интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg