фирми продукти
представяме
работа
 
8 хитри идеи за организация на вещите

Понякога обикновените неща могат да се окажат от голяма полза, ако се използват функционално. Можете да превърнете стандартните вещи в полезни допълнения в организацията на стаята. Вижте няколко нестандартни идеи за вещите.


- Използвайте металните S-образни куки от завесата за баня
Използвайте непотребните метални куки за окачване на завесата за баня, за да съхранявате част от аксесоарите в гардероба. Едната част можете да окачите върху лоста, заедно с дрехите на закачалки, а върху другата можете да захванете чанти, шалове и дори бижута.

8 хитри идеи за организация на вещите


- Използвайте магнитни контейнери за подправки
Старите магнитни контейнери за подправки, които се захващат върху метална плоскост, могат да се употребяват за съхранение на разнообразни вещи. Освен за подправките в кухнята, можете да ги използвате за дребните вещи над бюрото си, за материали за арт проекти и за шивашки материали в стаята, в която сте сложили шевната машина. Така вещите са лесни като достъп и се виждат за секунди.

8 хитри идеи за организация на вещите


- Използвайте стъклените бурканчета
Старите стъклени бурканчета с капачки на винт можете да използвате в гаража или в домашния офис. В тях можете да съхранявате всякакви дребни вещи. Спестете пространство в стаята, като захванете капачките на бурканчетата от вътрешната страна с винт и ги монтирате от долната част на рафта или шкафа. Така можете да отвинтвате бурканчетата за секунди, за да имате достъп до съдържанието им, а след това да ги завинтвате обратно. Капачките стоят неподвижни.

8 хитри идеи за организация на вещите


- Използвайте стойката за кухненска хартия
Можете да употребявате металната стойка за кухненска хартия в кътчето за домашни идеи, в което творите. Върху лоста можете да сложите макари с канап, ролки с цветна хартия или ролки с празнични панделки. Така всяка ролка е лесно достъпна и можете да взимате от ивицата в желаната разцветка дори с 1 ръка, ако другата е заета.

8 хитри идеи за организация на вещите


- Използвайте велкро ивица
Велкро ивиците са лесни за употреба и са много функционални, ако знаете как да ги употребявате. С тях можете да захващате дистанционните върху стената или върху мебелировката, така че да знаете винаги къде се намират, вместо да ги търсите из цялата стая. Захванете едната част на ивицата върху повърхността, а другата захванете върху задната част на пластмасата. С велкро можете да отделите кабелите на уредите в стаята, за да не се оплитат.

8 хитри идеи за организация на вещите


- Използвайте метален корниз за завеси
За да съхранявате безопасно капаците на тенджерите в шкафовете или чекмеджетата, монтирайте няколко метални корниза за завеси. Те ще държат капаците вертикално, така че да стоят отделно, а също да се съхраняват безопасно. Можете да монтирате корниза хоризонтално, в чекмеджетата, а ако искате, можете да ги захванете вертикално от вътрешната страна на вратичките.

8 хитри идеи за организация на вещите


- Използвайте перфорирана плоскост
Монтирайте в стаята перфорирана плоскост с желаната големина, за да съхранявате върху нея вещите. Можете да я употребявате в гаража, за да съхранявате спортната екипировка; в гардероба, за да слагате дрехите си; или в детската стая, за да окачвате контейнери с играчки. Можете да боядисате плоскостта с желаната разцветка боя, за да пасне на багрите в стаята. Захванете вещите с метални куки в дупките на дъската, на желано разстояние една от друга.

8 хитри идеи за организация на вещите


- Използвайте металната стойка за бюро
Трансформирайте металната стойка за бюро в стойка за съхранение на вещите в кухнята. Изберете такава с неръждаема повърхност, за да не се увреди от влагата. Сложете стойката до мивката в кухнята или вътре в кухненския шкаф, а върху нея сложете тавите за печене, дъските за рязане на храната и чиниите. Отделенията на стойката ще съхраняват вещите безопасно, независимо дали ще я използвате за сушене или за съхранението им в шкаф.

8 хитри идеи за организация на вещите


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
организация на вещите, организация на стаята, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg