фирми продукти
представяме
работа
 
Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло

Свикнали сме да правим асоциация с коледната декорация в червено и бяло. Коледата обаче може да бъде още по-красива, ако я обагрите в синьо и бяло. Вижте няколко всекидневни стаи в тези разцветки, за да се убедите.


- Класическата комбинация е приложена в зоната на камината, като вечнозелените клонки са комбинирани с декорация в сребристо и в синьо. Бялата стена и облицовката на камината допълват палитрата, която изглежда светла и празнична.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


- По начало всекидневната стая е декорирана с неутрална палитра, което я прави особено подходяща за прилагане на празничната комбинация от синьо и бяло. Сините стени, белите фризове и бежовите дамаски са чудесна основа, върху която могат да се приложат празнични декорации. Фокусна точка е кътчето около камината, което е украсено с коледни щрихи. Мебелировката е събрана така, че е удобна за сядане и за разговори, а празничната елха допълва коледната ниша в стаята.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


- В комбинацията на празничната стая, освен синьо и бяло, има няколко щрихи в златисто. Зелените разцветки в стаята подхождат на жълтите тонове, а синьото и бялото ги допълват. Фокусна точка е празничната елха, до която е оформен кът за разговори пред камината. Коледните разцветки са внесени чрез декорацията на елхата, както и чрез семплата декорация над камината.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


- Меките щрихи на коледната декорация във всекидневната стая оформят празнична атмосфера, която обаче не се натрапва. Фокусна точка е коледната елха, върху която е използвана комбинацията от синьо и бяло. За да се претвори традиционната палитра обаче, в стаята са използвани няколко щрихи в червено и златисто.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


- Снежната палитра в стаята пресъздава зимната приказка навън. Рустикалната атмосфера в стаята е подчертана от семплата декорация за празничната нощ. Основната част е концентрирана около камината, където е сложена декорацията и е позиционирана коледната елха. Палитрата в синьо и бяло е използвана върху дръвчето и върху чорапчетата над камината.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


- Елегантната всекидневна стая е достатъчно просторна, за да не изглежда претрупана от празничната декорация. Основата на стаята е в бяло, синьо и кафяво, така че украсата се вписва във вече съществуващите разцветки. Елхата е позиционирана в ъгъла на стаята, за да се превърне във фокусна точка на помещението, откъдето и да се погледне то.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


- Светлата всекидневна стая е решена основно в бяло, още повече, че бялото засиява под естествената светлина, която влиза през огромните прозорци. Минималистичната декорация е достатъчна, за да създаде настроение и да разчупи багрите в стаята.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


- Макар всекидневната стая да не е много голяма, тя е достатъчна за едва доловимите щрихи на декорацията. Фокусна точка е празничната елха, която се намира до камината и която дискретно създава настроение в кътчето за разговори в центъра на стаята.

Коледни всекидневни стаи в синьо и бяло


Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
коледна декорация, коледна украса, коледни интериори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg