фирми продукти
представяме
работа
 
Multipor – ефективната вътрешна топлоизолация

Живеете в сграда - паметник на културата, или такава, на която поради друга причина не може да бъде нарушена външната фасада, в същото време разходите ви за отопление и охлаждане непрекъснато растат. В тези случаи единственото решение, за да подобрите енергийната ефективност на сградата, е поставянето на вътрешна топлоизолация. Качественото саниране води не само до намаляване на разходите и подобряване на микроклимата в помещенията, но и същевременно съществено повишава стойността на недвижимия имот.

Multipor – ефективната вътрешна топлоизолация

На пазара за строителни материали се предлагат многобройни видове и марки топлоизолационни материали, но как да изберете между всички тях? При изолирането на стените от вътрешната страна е много важно изборът на материал да бъде направен правилно, така че да се избегнат неприятните последици като задържането на влага в стенната конструкция и появата на мухъл вследствие на това.

През 2012 г. КСЕЛА България ЕООД започна производството на напълно нов, уникален за българския пазар изолационен продукт – минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR. Новият материал се отличава едновременно с няколко съществени качества – твърда повърхност, пожароустойчивост и паропропускливост, комбинация, непостигнатa от никой друг изолационен материал.

Multipor – ефективната вътрешна топлоизолация

Multipor – ефективната вътрешна топлоизолация

Избирайки вътрешната топлоизолация с новите минерални плочи MULTIPOR, Вие постигате в дома си:

Сигурност – MULTIPOR притежават най-високия клас по негоримост А1. Основно тяхно предимство е, че в случай на пожар, за разлика от други топлоизолационни материали, не се възпламеняват и не отделят вредни за човека и околната среда газове.

Здравословен микроклимат – добрите топлоизолационни възможности на материала, съчетани с неговата порьозна структура, намаляват до голяма степен вероятността от появата на мухъл в помещенията. Вътрешната топлоизолация с MULTIPOR регулира влагата в помещението чрез способността си да абсорбира влажните изпарения по време на техните пикове и да ги пропуска бавно обратно, когато относителната влажност в помещенията намалее, като така допринася за създаването на здравословен микроклимат в помещенията.

Енергийна ефективност – топлоизолационни плочи MULTIPOR притежават коефициент на топлопроводност λ=0,045 W/mK. Изолирането с тях води не само до намаляване на месечнитe сметки, но и до увеличаване живота и повишаване стойността на имота.

Дълготрайност – минералните плочи MULTIPOR не стареят, т.е. не се наблюдават съществени изменения в качествата и структурата на материала през годините. За разлика от други изолационни материали, изолираната вече стена с MULTIPOR не се нуждае от често последващо саниране.







Няма коментари


ключови думи
Multipor, вътрешна топлоизолация, топлоизолация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg