фирми продукти
представяме
работа
 
Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

Просторен и светъл, този апартамент в Западен Холивуд носи атмосферата на 30-те години и стила ар деко. Стаите в него изглеждат жизнерадостно и гостоприемно, тъй като са изпълнени с ярки багри, които подчертават добре подбраните акценти в тях.


Фреска във всекидневната стая

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

На стената във всекидневната стая, между двата прозореца зад канапето, е изрисувана нестандартна фреска на дърво в кафяво. Фреската е стилизирана и изглежда много приятно на фона на белите стени. Тя е ненатрапчива фокусна точка в стаята, която е изпълнена с ярки разцветки и приятни акценти. Фреската наподобява подобно стенно произведение на изкуството, което е намерено в спалнята на известния през 20-те години на 20 век дизайнер Пол Поаре.


Фоайе с ярки и наситени багри

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

Фоайето е решено в наситена розова разцветка, която е допълнена от розовите шарки върху тъканите в стаята. Тъй като помещението не е голямо, мебелировката е минималистична, а съседната стая не е отделена с врата, за да не се блокира светлината.


Интересни фризове

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

Когато новата собственичка се премества в апартамента, тази стая е била изцяло бяла, затова релефните фризове почти не са се забелязвали в долната част на стената. Тя решава да внесе повече багри в помещението и боядисва стените в синьо, а фризовете оцветява в червено. Така те изпъкват на фона на стената и създават нестандартен акцент. Сините стени са допълнени като разцветка от тапицерията на канапето и от малката странична масичка до него.


Ретро кухня

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

В почти изцяло бялата кухня разцветките са внесени от акцентите в стаята. Това са част от вещите в кухнята, включително кухненската кърпа и щората на прозореца, която е в наситен червен оттенък. Нейната разцветка се съчетава хармонично с тънката червена линия върху облицовката зад мивката.


Трапезария във всекидневната стая

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

В зоната за хранене, което не е особено голяма, стените са решени в бяло и синьо. Малката масичка за хранене е достатъчна за зоната на трапезарията, като единствената мебелировка освен нея и столовете е шкафът с рафтове и бюфетът до стената.


Интересна спалня

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

Стените в спалнята са в наситена синя разцветка, която контрастира на белите рамки на вратите и прозорците. Контрастите могат да се видят и върху горната дъска на леглото, която представлява шперплатова дъска с дунапрен и тапицерия от здрава тъкан. Върху леглото са сложени възглавнички и завивки в меки разцветки, които подчертават контрастите и подхождат на цвета на стените.


Ярка баня

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

Макар в стаята да преобладава бялото, собственичката е добавила цветни щрихи в зелено и синьо, които придават приятен контраст. Макар да е сравнително малка, банята включва всички необходими неща, като е обособена на зони. Прозорецът осигурява естествена светлина в стаята, което подсилва искрящо белите стени и мебелировка. Освен вана, която е скрита зад семпла завеса, в банята е монтирана малка мивка и шкаф за вещите. Ваната е отделена от тоалетната със стена.


Стена за бижутата

Калифорнийски апартамент в ярки разцветки

Върху стената в банята е оформена зона за съхранение на бижута, която представлява система от монтирани върху нея дръжки за мебелировка, върху които се слагат бижутата. Така те не само са под ръка по всяко време, но и създават визуален интерес.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, идеи за дома, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg