фирми продукти
представяме
работа
 
Фасадна топлоизолационна система Multipor – екологично и сигурно решение

Постоянното нарастване на разходите за отопление и охлаждане принуждават собствениците на стари жилища да поставят допълнителна изолация на своите домове. В същото време новопостроените сгради са длъжни да отговарят на все по-стриктните и повишаващи се изисквания за енергийна ефективност. Новата комбинирана топлоизолационна система Multipor на минерална основа предлага най-доброто решение и в двата случая.

Минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR са напълно нов, уникален за българския строителен пазар продукт. Те вече се произвеждат в България по немска технология. В Европа MULTIPOR се ползва вече 15 години като с този материал досега са изолирани над 4 милиона кв. м.

Фасадна топлоизолационна система Multipor – екологично и сигурно решение

Избирайки външната топлоизолационна система с минерални плочи MULTIPOR Вие постигате в дома си:

Сигурност – MULTIPOR притежават най-високия клас по негоримост А1. Основно тяхно предимство е, че в случай на пожар, за разлика от други топлоизолационни материали, не се възпламеняват и не отделят вредни за човека и околната среда газове.

Енергийна ефективност - топлоизолационни плочи MULTIPOR притежават коефициент на топлопроводност λ=0,045 W/ mK, изолирането с тях води не само до намаляване на месечнитe сметки, но и до увеличаване живота и повишаване стойността на имота.

Дълготрайност – минералните плочи MULTIPOR не стареят, т.е. не се наблюдават съществени изменения в качествата и структурата на материала през годините. За разлика от други изолационни материали, изолираната вече стена с MULTIPOR не се нуждае от често последващо саниране.

Лесно и бързо поставяне – плочите MULTIPOR са с размери 50 х 60 см и дебелина от 7,5 до 20 см. Това прави поставянето им бързо и удобно. Твърдостта на материала е съчетана с лесна обработваемост, така че да се постигат лесно желаните форми. Благодарение на точните размери и ниското обемно тегло, плочите лесно могат да бъдат поставяни дори и на най-недостъпните места.

Минералните топлоизолационни плочи Multipor са одобрен продукт по програмата за кредитиране на енергийна ефективност в дома REECL.

Избирайки минералните плочи Multipor като основен топлоизолационен материал за повишаване на енергийната ефективност във вашия дом, можете да кандидатствате по програма REECL, предлагаща целеви кредити на физически лица и на сдружения на собственици на етажна собственост. Кредитополучателите по програмата имат право да ползват и безвъзмездна финансова помощ в размер до 35% от стойността на проекта за енергоспестяване при спазване на правилата и условията на програмата.

Фасадна топлоизолационна система Multipor – екологично и сигурно решение







Няма коментари


ключови думи
топлоизолационна система, топлоизолация, фасадна топлоизолация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg