фирми продукти
представяме
работа
 
6 невероятни домашни офиса

За онези, които работят от вкъщи, функционалността на домашния офис е от особена важност за продуктивността. Вижте няколко офиса, които комбинират стил и функция, а освен това изглеждат невероятно.


- Този просторен домашен офис се намира в апартамент на нюйоркския булевард Парк Авеню. Зоната за работа заема част от спалнята, като е обособена цяла стена от стаята. Декорацията на офиса подхожда на тази на спалнята, така че зоните в нея са обособени функционално, но без да контрастират. Светлите разцветки правят стаята още по-просторна и светла. Мебелировката се състои от система от шкафове и рафтове със зона за сядане.

6 невероятни домашни офиса


- Просторният домашен офис се намира в къща в средиземноморски стил близо до Лас Вегас. Меките разцветки обхващат стените и тавана на стаята, като по този начин библиотеката се слива със стената и придава завършеност на просторната стая. Настилката е покрита с огромен мокет, а мебелировката включва вградена библиотека в стената, фотьойли с малки масички и неголямо бюро.

6 невероятни домашни офиса


- Този апартамент се намира в сграда в Манхатън, която е построена през 1910 г. Домашният офис е тесен, но дълъг, като зоната за работа е комбинирана със зона за сядане и четене. Бюрото е ситуирано по дължината на прозореца. То е семпло, но функционално, в искрящо бяла разцветка. Стаята включва още стенна библиотека, канапе и масичка за кафе, тъй като може да се употребява и като стая за гости. Тя не изглежда много голяма, но е светла и просторна.

6 невероятни домашни офиса


- Макар да не е много голям, домашният офис в тази екзотична къща на остров Сейнт Братс разполага с невероятни гледки от прозореца. Освен това той е модерен и функционален. Офисът е ситуиран върху площта на терасата, която е затворена и трансформирана в стая. Меките багри и Г-образното бюро образуват интересна комбинация от външност и функционалност, а стенните рафтове осигуряват допълнителни зони за съхранение на вещите в стаята.

6 невероятни домашни офиса


- Домашният офис в тази просторна къща в Лос Анжелис е зона за работа за мъже, затова той е обзаведен в мъжествени разцветки на кафяво и тъмносиво. Огромният прозорец осигурява светлина в стаята, а практичната зона за работа разполага с няколко функции. Офисът е обзаведен с удобно канапе, но мебелировката като цяло е минималистична и не осигурява много пространство за съхранение на вещите в стаята.

6 невероятни домашни офиса

- Традиционният апартамент с високи тавани се намира в Ню Йорк, като заема цял етаж на небостъргач. Апартаментът е обзаведен с антики и е в наситени разцветки. Домашният офис включва неголямо бюро за работа до прозореца, както и мебелировка за сядане. Стените му са покрити с червена копринена тапицерия, като така те контрастират на килима със зеброва шарка.

6 невероятни домашни офиса


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
домашни офиси, идеи за дома, полезно и интересно

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg