фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за компактни детски спални

Когато пространството е твърде малко, за да съберете цялата мебелировка в детската спалня, можете да изберете някое по-нестандартно решение за стаята. Мебелировката е създадена така, че да пасне на по-малки пространства и да можете да съберете всички необходими вещи. Тя е модерна и компактна, за да пасне на всеки вкус и на всякакви размери на малката стая.


- Стаята е комбинация от всекидневна стая и спалня, като спалнята се намира в горната част, върху платформа. Под платформата е оформен кът за сядане с телевизор. От долната й страна са вградени лампи тип луни, които осигуряват светлина в зоната за сядане. В стаята има малко мебелировка, така че макар и малка, тя не изглежда претрупана. Двете части са свързани със стълба, по която се достига до леглото горе.

Идеи за компактни детски спални


- Леглото в стаята е сложено нависоко и е монтирано за тавана на спалнята. То не е голямо и е свързано с долната част на стаята със стълба. Под него е оформена зона за сядане с маса и столове. Библиотеката е сложена отстрани, а мебелировката като цяло е оскъдна. Тъй като стаята е малка, обзавеждането й се състои само от основни вещи, а светлите разцветки я правят по-просторна.

Идеи за компактни детски спални


- Тъй като стаята е много тясна, платформата на леглото заема цялата широчина. То е монтирано върху стените и е окачено на тавана. От него се слиза със стълба, която минава встрани на оформената под платформата зона за учене. Бюрото пасва добре на размерите на стаята, а светлите багри я правят да изглежда по-просторна. Едната стена е акцентна, затова е боядисана в пурпурно и се превръща във фокусна точка в стаята.

Идеи за компактни детски спални


- Стаята е съседна на други стаи и е отделена от тях с арки, което дава възможност на светлината да се движи във всички посоки. Така малкото помещение не изглежда толкова тясно. Леглото е монтирано върху стената и за тавана на стаята, така че под него да може да се сложи част от мебелировката. Макар че движението е затруднено от позицията на стълбата в спалнята, малката стая събира доста обзавеждане.

Идеи за компактни детски спални


- Здраво монтираното за тавана легло дава възможност под него да се оформи зона за учене с бюро и библиотека. Друга мебелировка в малката стая е канапето до бюрото, което се употребява като зона за сядане и гледане на телевизия, така че спалнята комбинира всекидневна стая със зона за спане с легло.

Идеи за компактни детски спални


- Минималистичното обзавеждане на малката стая се състои от здраво монтирано за тавана и върху стените метално легло със стълба, под което се побира малко бюро. Двете зони, за сън и за учене, са обособени така, че могат да се употребяват отделно. Библиотеката в спалнята е сложена встрани, за да се осигури достъп до нея от всяка част на стаята.

Идеи за компактни детски спални


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
компактни спални, идеи за детската, полезно и интересно

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg