фирми продукти
представяме
работа
 
Интересни стенни апликации за детската стая

За онези родители, за които голите стени в детската стая са твърде скучни, има вариант да използват лесни за употреба стенни апликации. Те могат да се сложат на части и да се разположат според желанието. Можете да комбинирате няколко апликации, за да създадете цели сценки върху стените на детската стая. Ако сте достатъчно сръчни можете да нарисувате част от парчетата на ръка или да добавите шарки от цветна хартия или тъкан. Вижте няколко възможности.


- До леглото в детската стая може да се сложи апликация, която се състои от дръвче с листа, които наподобяват кръгчета в няколко разцветки. Под дръвчето можете да добавите животни, като слонче и жирафче, в мека синя разцветка. Можете да преместите дръвчето по-близо до леглото, така че то да се "надвесва", а под него да сложите само 1 животно.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Стилизираното дръвче може да се сложи навсякъде из стаята, до леглото или до шкафчето с играчките. Върху него могат да се добавят части в разнообразни шарки, които да оформят листенцата на дръвчето, цветчета и животинки. Можете да ги разположите какво искате върху стената, а в долната част, под дървото, можете да добавите горски животни.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Можете да комбинирате апликация с метър, с който да следите височината на детето. Сложете основата на дръвчето където искате в стаята, например до леглото, а след това добавете листата от части в разнообразни разцветки. Можете да включите още горски животни, пеперуди и горски гъбки. За да запомняте докъде е стигало детето на определена възраст, използвайте няколко от листата, върху които можете да записвате.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Ако цяло дърво Ви се струва твърде голямо за малката детска стая, можете да използвате апликация с клонче, върху което можете да сложите няколко листенца в синьо и няколко птички. Клончето може да се надвесва над детското легло или да се показва иззад завесите.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Комбинацията от няколко клонки с листенца може да се окаже по-добро решение, тъй като можете да заобиколите детското креватче с тях. Най-веселата част от апликацията са сладките коали върху клонките, които изглеждат така, сякаш спят сладък сън. Можете да разположите клонките от двете страни на креватчето, както и от долната страна на стената.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Изберете някоя от стените, за да я оформите с апликации на животни и кръгчета. Най-добре очертайте стената с мрежа, за да можете да разположите частите една до друга, без да ги изкривявате. Подберете разцветки, които да подхождат на вече съществуващите багри в детската стая.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Лесна апликация за стената в детската стая, която представлява розов кит, който подхвърля във въздуха лодка с името на бебето. Апликацията е сложена върху стената над детското креватче и се съчетава идеално с разцветката на стените в стаята.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Малко по-сложна апликация на дръвче в детската стая. Можете да я сложите до детското креватче и да изберете какви части да добавите върху дървото. Освен листата в няколко разцветки, можете да сложите птички и дори маймунки. В долната част могат да се добавят животни, пеперуди и трева, за да се допълни цветната картинка.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Макар структурата на дървото да не е толкова сложна, тъй като е в 1 разцветка, тя е интересна с това, че върху апликацията могат да се монтират рафтчета за вещите. Отделно можете да добавите птички, като някои от тях могат да "кацнат" върху шкафчето под дръвчето.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Изтънчената форма на дръвчето е особено подходяща за детската стая на момиченце, тъй като допълва розовите багри в стаята. Ако апликацията се сложи до бебешкото креватче, част от нея може да се "надвесва" над креватчето, като се създаде илюзията, че от дръвчето се отделят падащи листенца и цветчета. Апликацията можете да допълните с пеперуди.

Интересни стенни апликации за детската стая


- Освен стандартното дръвче с разноцветни листенца и птички, които са накацали върху клонките, можете да добавите няколко птички върху стената, за да изглежда така, сякаш са кацнали върху детското креватче.

Интересни стенни апликации за детската стая


- С малко повече усилия, боя и няколко апликации можете да създадете цяла сценка върху стените в детската стая. Боядисайте долната половина на стената в синьо и оформете дъното на морето с жълто. Останалите части могат да се захванат като апликации или да се нарисуват на ръка, като ги разположите по свое усмотрение из "морето".

Интересни стенни апликации за детската стая


- За онези родители, които предпочитат изтънчените апликации върху стената на детската стая, особено подходящи са силуетните шарки. Те са едноцветни и могат да се сложат върху акцентна стена в желаната разцветка.

Интересни стенни апликации за детската стая


Източник: designswan.com







Няма коментари


ключови думи
стенни апликации, идеи за детската, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg