фирми продукти
представяме
работа
 
9 идеи за трапезарията

Експериментирайте с разнообразни шарки, разцветки и текстури, поиграйте си с разположението на мебелировката и създайте съвсем нова външност за стаята.


Вибрираща шикозност

9 идеи за трапезарията

Синьото и жълтото са обичайна комбинация за кухнята и за кътчетата за закуска, но можете да добавите щипка пиперливост в комбинацията с портокалови разцветки. Тази ъглова трапезария е просторна и светла, като основната й част се състои от пейка със синя тапицерия, която се комбинира страхотно с оранжевите седалки на столовете. Кръглата стъклена маса и неутралните щори допълват кътчето за хранене, но без да привличат внимание към себе си.


Ярък акцент

9 идеи за трапезарията

Изобилната светлина в стаята позволява в кътчето на трапезарията да се употребят ярки краски, още повече, че то е малко като размери и има нужда от щипка интерес. Модерната бяла маса е комбинирана с 4 стола в зелено, но фокусна точка на зоната е модерната лампа над масата, която е с формата на барабан и е в кафява разцветка. Зоната е обединена с кръгъл килим.


Светла трапезария

9 идеи за трапезарията

Тъй като се намира точно до прозорците, ъгловата трапезария е обляна от светлина и ярките багри в нея засияват още повече. Масивната кръгла маса и ъгловата пейка с мека седалка сякаш контрастират на модерните пластмасови столове, но този контраст не е неприятен за окото. Тъй като трапезарията като цяло е неутрална в своите характеристики, няколко ярко обагрени декоративни меки възглавнички я допълват страхотно, без да се натрапват.


Керамична настилка

9 идеи за трапезарията

В повечето трапезарии настилката е от дървесина или е с килим, но можете да я замените с керамични плочки, които са интересни и се почистват лесно. Настилката може да уеднаквява двете зони, на кухнята и на трапезарията, ако те са отделени. Тъй като настилката и част от мебелировката е в наситени краски, масивната пейка в трапезарията е в светли багри.


Просторна трапезария с пейка

9 идеи за трапезарията

В този просторен интериор светлината не е проблем. В зоната на трапезарията основна фокусна точка е масивната дървена маса, около която има дълга пейка и няколко тапицирани стола с модерна външност. Техните извивки подчертават модерния стил на трапезарията, а неутралните разцветки са разчупени с няколко ярки аксесоара.


Компактна трапезария


9 идеи за трапезарията

Дори трапезарията да е само допълнение към пространството на кухнята, тя може да се отдели като обособена зона вътре в стаята. Стилните столове около кръглата маса зареждат стаята с ярки багри, модерната лампа над масата внася шикозност, а малкото килимче обособява зоната сред пространството на кухнята. Багрите на трапезарията координират с тези на кухненското обзавеждане, така че тя не стои като кръпка.


Традиционно и модерно

9 идеи за трапезарията

Уникалната комбинация от мебелировка и багри привлича вниманието веднага. Неутралната настилка, стените и завесите само подчертават яркостта на частите на мебелировката като форма и външност, с няколко ярки аксесоара в стаята.


Светъл кът

9 идеи за трапезарията

Фокусна точка в трапезарията е голямата лампа с форма на барабан над масата. Кръглата маса и столовете са в бяло и сиво, като създават интересен контраст, но също така координират с багрите в стаята. Трапезарията е обляна в светлина и краските изпъкват с яркостта си много приятно. Изисканата комбинация е обединена от голям килим в светли бежови и бели краски.


Комбинация от разцветки

9 идеи за трапезарията

Трапезарията е обзаведена едновременно традиционно и модерно, в неутрални багри с щипка ярки разцветки. Белотата на ажурните завеси на прозореца е страхотен фон за наситените краски на тапицираната пейка и на столовете, а ярките багри са внесени от меките декоративни възглавнички. Изисканата трапезария е завършена с модерна лампа над масата с огромен абажур.


Интериор: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за трапезарията, интериор, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg