фирми продукти
представяме
работа
 
6 проекта с малък бюджет

Инвестирайте време и енергия, не толкова пари, в тези интересни проекти за стаите. Те са много подходящи за хора, които обичат да творят собствени аксесоари.


Рафтчета с клонки

6 проекта с малък бюджет

Създайте креативни рафтове за стената, като използвате клонки от бреза. Нарежете клонките на еднаква дължина, като изравните краищата им, за да легнат стабилно върху повърхността. Изрежете няколко дъски от дървесина или пдч с еднаква големина, нанесете върху всички части на дъските боя и изчакайте да изсъхне. Монтирайте клончетата върху дъските, от долната и от горната им страна, с винтове за дървесина. Монтирайте рафтовете върху стената с Г-образни метални скоби.


Артистични столове

6 проекта с малък бюджет

Обикновената мебелировка можете да трансформирате в произведение на изкуството по свой вкус, като добавите самозалепващи се апликации или апликации с декупаж. Можете да използвате трансферна хартия или да изрежете шарките по контурите. Най-добре се получава проектът, ако повърхността на мебелировката е гладка. Ако използвате техника декупаж, нанесете лепило върху повърхностите, сложете отгоре хартиените шарки, най-добре леко намокрени, а върху тях нанесете още лепило.


Завески от кухненски кърпи

6 проекта с малък бюджет

За да си осигурите уединение в стаята, но без да спирате светлината в помещението напълно, монтирайте частични завески в долната част на прозореца. Монтирайте метален лост на желаната височина, а на него захванете няколко метални пръстена с щипки. Така лесно можете да сменяте завеските с нови, когато Ви омръзнат. Най-добре е да използвате 2 еднакви кухненски кърпи с подходяща дължина, така че да можете да ги издърпвате настрани, ако искате повече светлина в помещението.


Лесен абажур за лампа

6 проекта с малък бюджет

Ажурните сфери може да Ви се струват остарели като мода, но те могат да изглеждат невероятно, ако ги направите по свой вкус. Те са леки и лесни за направа, като колкото по-големи са сферите, толкова по-голям е ефектът. Вижте повече за подобен проект за плетени абажури. Макар че крушката е доста далеч от сферата, добре е да използвате ненагряваща се крушка, за да редуцирате опасността от инциденти. Направата на сферите включва надуваема топка или балон с желаната големина, канап и лепило, а дебелината на канапа и гъстотата на плетката могат да варират. Уверете се, че използвате достатъчно лепило.


Апликации върху леглото в спалнята

6 проекта с малък бюджет

Използвайте техниката декупаж, за да създадете интересни шарки върху горната дъска на леглото в спалнята. Изберете шарка, оразмерете я и я пуснете на принтер, може на няколко части. Изрежете по контурите. Нанесете лепило, а върху него сложете леко навлажнените хартиени форми. Върху тях нанесете лепило и изчакайте да изсъхне. За да създадете текстурен ефект, можете предварително или след като лепилото засъхне, да нанесете с четка светлосива боя, за да създадете светлосенки.


Цветна изтривалка пред вратата

6 проекта с малък бюджет

Създайте изтривалка пред входната си врата по свой вкус и желание, като използвате парчета дървесина или мдф. Изрежете желаната бройка парчета с еднаква дължина, като широчината може да варира. Изрежете от тъкан парчета със същите размери. Нанесете бои в няколко разцветки върху парчетата дървесина или мдф, а отгоре захванете тъканта със спрей лепило. Частите на изтривалката свържете като пробиете с дрелка отвори и използвате метални пръчки с гайки в края.


Източник: bhg.com







22 ноември 2013 17:28 | постелка пред вратата
От: Темежука Илиева
Много ми хареса, ще си я направя вай-скоро време. Най-важното - осъществима идея.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, проекти за дома, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg