фирми продукти
представяме
работа
 
Лесни проекти със стъклени буркани

В малката баня или малката кухня няма достатъчно пространство за всички вещи, затова се възползвайте от пространството върху стените. Използвайте обикновени стъклени буркани, които да трансформирате в съдове за съхранение на вещите. Можете да ги монтирате върху дървена повърхност или върху дървено пале. Можете да сложите само 1 ред с няколко буркана или няколко реда за различни вещи. Бурканите могат да са с различни размери, така че да можете да съхранявате по-малки и по-големи вещи в тях. Основата се монтира върху стената с винтове, а стъклените буркани се захващат за нея с метални скоби.

Лесни проекти със стъклени буркани


От какво се нуждаете, за да ги изработите: стъклени буркани с или без капачка; метални скоби; винтове за дървесина; винтове за монтаж върху стената; дървена дъска или дървено пале; дрелка.

Как да ги изработите:

1. Отворете скобата и пробийте с дрелка отвор в средата по широчина. С дрелката пробийте отвор и в дървената дъска, като е добре да сложите бурканчетата в горната й част, за да не висят от долната й страна. За повече сигурност можете да пробиете повече отвори, за да захванете скобите с повече винтове.

Лесни проекти със стъклени буркани


2. Завинтете върху дървената дъска металната скоба, като ползвате винтчета за дървесина. Стегнете ги добре, за да не се разместват. Ако сложите повече винтове, те ще дадат повече сигурност на стъклените буркани.

Лесни проекти със стъклени буркани


3. Захванете върху дървената дъска всички метални скоби, като ги сложите на равни отстояния една от друга. Бройката на бурканите върху всяка редичка зависи от Вашето желание, но е добре да не слагате повече от 3 буркана.

Лесни проекти със стъклени буркани

Лесни проекти със стъклени буркани


4. Сложете стъклените буркани върху металните скоби и стегнете скобите така, че да захванат стабилно бурканите, така че да не паднат.

Лесни проекти със стъклени буркани

Лесни проекти със стъклени буркани

Лесни проекти със стъклени буркани


5. Част от бурканите можете да трансформирате в държач за клечките за уши, в други можете да съхранявате козметиката си, а ако сте достатъчно сръчни, можете да направите помпа за сапун или лосион в буркан. Ако искате да съхранявате повече вещи, използвайте за монтаж върху стената дървено пале или няколко дъски, върху които можете да монтирате няколко буркана. Бурканите могат да са с или без капачки, можете да ги оцветите или да сложите апликации върху тях.

Лесни проекти със стъклени буркани


Източник: creativeoutletsofathriftymindedmomma.blogspot.com







Няма коментари


ключови думи
проекти с буркани, направи си сам, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg