фирми продукти
представяме
работа
 
8 идеи за кухненското шкафче

Вижте няколко идейки за кухненското шкафче, за да съхранявате вещите в кухнята по-практично и да ги намирате по-лесно.


Съхранение на храната в чекмеджета

8 идеи за кухненското шкафче

Можете да съхранявате част от сухите храни в добре затворени чекмеджета. Чекмеджетата могат да са със стъклена предна част, така че съдържанието им да се вижда. Така ще можете да видите за секунди какво има в чекмеджето и да си осигурите храната, от която се нуждаете.


Вграден кухненски шкаф

8 идеи за кухненското шкафче

Вграденият в стената на кухнята шкаф не заема допълнително пространство в стаята, а осигурява рафтове за съхранение на вещи и храни. Част от рафтчетата могат да се монтират на вратата на шкафа, за да се съберат повече вещи.


Вградени кухненски секции

8 идеи за кухненското шкафче

Огромният кухненски шкаф е монтиран на няколко подвижни зони. Тесните рафтчета влизат едно в друго и могат да се отварят и затварят, така че да се достигне до желаните вещи съвсем лесно. Зоните не заемат много пространство, тъй като са много компактни, но са много функционални.


Подвижен метален шкаф

8 идеи за кухненското шкафче

За малката кухня е подходящ метален шкаф, който може да се премести лесно из кухнята. Той е с открити рафтове и съдържанието им може да се види съвсем лесно. Ако искате да съхранявате дребни вещи, сложете ги в големи плетени кошнички и ги подредете върху рафтовете.


Скрит килер в кухнята

8 идеи за кухненското шкафче

Скритият зад врата кухненски килер осигурява допълнителна зона за съхранение на вещите в кухнята. Неговата врата се слива с вратичките на обзавеждането на стаята, затова може да се сбърка с някой от шкафовете в кухнята. Вътре в килера са монтирани метални рафтове, върху които се съхраняват храни и приспособления, а за да се достигне до горните части има табуретка за стъпване.


Тясна кухненска част

8 идеи за кухненското шкафче

Дори в тясната кухня може да се сложи кухненски шкаф, който да съхранява значителна част от вещите в стаята. Можете да използвате пространството във височина, като вместите кухненския шкаф между плотовете и изградите няколко рафта до тавана. Съхранявайте най-рядко употребяваните вещи в горната част на шкафа, а най-често употребяваните слагайте в долната част.


Шкаф от гардероб

8 идеи за кухненското шкафче

Старият гардероб с много отделения и рафтчета може да се трансформира в кухненски шкаф. Може да се наложи да монтирате няколко допълнителни рафтчета и чекмеджета, а част от вещите можете да съхранявате в плетени кошнички.


Съхранение на храната

8 идеи за кухненското шкафче

Можете да демонтирате част от вратичките на кухненския шкаф, за да съхранявате вещите в кухнята върху откритите рафтчета. Използвайте бурканчета от прозрачно стъкло и плетени кошнички, за да използвате добре пространството назад.


Източник: bhg.bg







Няма коментари


ключови думи
кухненско шкафче, идеи за дома, полезни съвети

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg