фирми продукти
представяме
работа
 
Интересни проекти с тапет за стаите

Вижте какво можете да направите с остатъците от тапети от други проекти, за да разчупите визуално стаите в дома си.


Цветен гардероб

Интересни проекти с тапет за стаите

Вграденият гардероб ще придобие съвсем нова външност, ако залепите върху гърбовата му част парче тапет с ярки шарки. Така тапетът ще е първото нещо, което ще виждате, когато отворите гардероба. Добре е всички рафтчета, лостове за окачване и закачалки да са в бяла разцветка, за да подчертават ярките краски на тапета с приятен контраст.


Цветна врата

Интересни проекти с тапет за стаите

Независимо дали централната част на вратата е остъклена или солидна, върху нея можете да залепите парче тапет в разцветки, които да координират с багрите в стаята. Можете да оформите вратата само от едната страна или да я облепите с тапет от двете страни. Добре е да употребявате тази техниика в стаи, в които стените са боядисани, а не такива с тапет, за да не се пренасити стаята с шарки.


Цветни стъпала

Интересни проекти с тапет за стаите

Мислете за нещо повече от боя за стъпалата. Мислете за тапет, чиято шарка продължава от стъпало на стъпало. Захванете парчетата с лепило върху вертикалната част на стъпалата, така че различните шарки да водят погледа нагоре.


Цветни рамки

Интересни проекти с тапет за стаите

Парчетата от остатъци от тапет можете да залепите върху бяла хартия и да сложите в рамка, за да оформите цветна картина за стените в стаята. Добре е да слагате картините върху стени с боя, за да изпъкват шарките на тапетите върху еднородната разцветка.


Цветна стена

Интересни проекти с тапет за стаите

Не е нужно да лепите тапети върху всички стени в стаята. Можете да облепите само една от стените и да я трансформирате във фокусна стена. Ако върху нея монтирате няколко дълги рафтчета в бяло, тапетите ще изпъкнат още повече като шарки и като разцветки. Добре е да използвате тапети с геометрични шарки в неутрални краски.


Цветен параван

Интересни проекти с тапет за стаите

Обикновеният параван може да се превърне във фокусна точка на стаята, ако го облепите с тапет в ярки разцветки и интересни шарки. Демонтирайте частите на паравана от пантите, залепете тапета върху повърхностите и ги монтирайте отново.


Цветна маса

Интересни проекти с тапет за стаите

Обикновената маса в кухнята или в трапезарията може да се трансформира във фокусна точка в стаята, ако сложите тапет под стъклото. Ако плотът е изцяло стъклен, залепете тапета от долната страна, така че да се вижда. Ако пък плотът е дървен, изрежете тапета по размер, сложете го върху масата, а отгоре сложете парче стъклена плоскост, която е изрязана по размер. Уверете се, че стъклото е достатъчно стабилно, за да не се размества тапетът.


Източник: styleathome.com







Няма коментари


ключови думи
тапети, проекти с тапети, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg