фирми продукти
представяме
работа
 
6 нови аксесоари от стара мебелировка

Трансформирайте старата мебелировка и аксесоари в нови, като смените тяхната функция. Можете да употребявате стари вещи, които иначе ще изхвърлите на сметта, а можете да трансформирате мебелировка, която сте закупили втора употреба.


Аксесоар от стари тепсии и чаши

6 нови аксесоари от стара мебелировка

Съберете 3 различни по размер тепсии и ги трансформирайте в стойка за сладки или за празнични хапки. За свръзки са необходими 2 стъклени чашки за вино. Захванете ги с лепило за стъкло върху най-долната и средната тепсия, а другата част захванете с лепило за дъното на средната и най-горната. Можете да сложите чашите нормално или да ги обърнете, в зависимост от това какъв ефект търсите. Предварително можете да нанесете акрилна, безвредна за употреба с храна боя върху тепсиите.


Нощно шкафче от стари дървени щайги

6 нови аксесоари от стара мебелировка

Върху шперплатова или мдф повърхност захванете с лепило 4 или 6 дървени щайги, като ги обърнете с отворената част напред и ги захванете една за друга с гвоздеи или с лепило по страничните части. Преди това можете да нанесете боя върху шперплата и щайгите. От долната страна на основата монтирайте 4 колелца за мебелировка, за да можете да премествате нощното шкафче из стаята. Ако искате плот, можете да захванете с гвоздеи втора повърхност върху щайгите.


Арт шалове върху стената

6 нови аксесоари от стара мебелировка

Старите ефирни шалове могат да се трансформират в произведение за стената във всекидневната стая. Изрежете ги по размер и ги захванете с лепило върху бяла хартия. Сложете ги в рамка и ги окачете върху стената за цветен акцент в стаята.


Масичка за кафе от кокошарник

6 нови аксесоари от стара мебелировка

Може да Ви се стори странно, но старият кафез за транспортиране на кокошки може да се трансформира в страхотна масичка за кафе за всекидневната стая. Достатъчно е само да монтирате 4 колелца за мебелировка от долната страна и да сложите върху горната част стъклен плот, който е срязан по размер. Разбира се преди да трансформирате кафеза, трябва да го почистите добре, а можете да нанесете прясна боя.


Чекмеджета на колела под леглото

6 нови аксесоари от стара мебелировка

Не изхвърляйте чекмеджетата на старите бюра и шкафчета, ако те са здрави и с неповредена конструкция. Пребоядисайте ги и ги превърнете в мебелировка за съхранение на вещи под леглото в спалнята. За да имате лесен достъп до вещите, монтирайте на всички чекмеджета по 4 колелца, за да можете да ги вадите изпод леглото с едно лесно движение и да ги прибирате за секунди.


Маса от стойка за растения

6 нови аксесоари от стара мебелировка

Сложете кръгъл стъклен плот върху старата метална стойка за растения, за да я превърнете в градинска масичка или маса за верандата. За да стои стъклото по-стабилно, най-добре е да го захванете с универсално лепило за метал и стъкло. Във вътрешната част на металната конструкция можете да сложите топки мъх или някаква зеленина, която да се вижда отстрани на масичката.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
аксесоари, стара мебелировка, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg