фирми продукти
представяме
работа
 
Пастелни разцветки за всяка стая

Не е нужно да боядисате стените на стаите в ярки багри, за да привлечете внимание. Понякога пастелните краски са не по-малко привлекателни, особено ако знаете как да ги употребите. Ако ги комбинирате с шарки и неутрални разцветки, можете да създадете страхотни стаи, без да се налага да смесвате контрастни щрихи.


Женствена кухня в розово

Пастелни разцветки за всяка стая

Без да изглежда твърде женствена или захаросана, кухнята е комбинация от нежно розово, бяло, сиво и кафяво. Преобладава бялото, което много умело балансира характеристиките на розовото. То е употребено съвсем  оскъдно, само върху стените в кухненската ниша и върху част от вещите в стаята. Спорадичните пастелни багри подчертават неутралната кухня, а шарките върху розовите стени разчупват еднообразната външност на стаята.


Старинни щрихи

Пастелни разцветки за всяка стая

Пастелните краски са особено подходящи за стаи, които са обзаведени със старинна мебелировка. Могат да се комбинират в очарователна винтидж трапезария няколко различни по външност стола и старинна маса. Пастелните багри на мебелировката контрастира приятно на неутралните разцветки. Стените в мека розова краска подчертават щрихите и допълват цветната фокусна точка в центъра на стаята.


Пастелни контрастиращи краски

Пастелни разцветки за всяка стая

За спалнята могат да се употребят разнообразни пастелни разцветки, а ако искате да създадете контраст, използвайте комбинация от пастелни краски на синьо и бежово, като ги разредите с неутрално бяло. Част от стаята е в аквамарин, а златистите нюанси подчертават изтънченото очарование на сините багри. Включените винтидж шарки по много приятен начин изпъкват върху тъканта на балдахина на леглото.


Смес от багри

Пастелни разцветки за всяка стая

В стая с неутрални разцветки върху стените и настилката, разнообразете скучната външност с няколко пръски в пастелни багри. Можете да ги "внедрите" с цветни рамки за стенни картини или като пребоядисате част от мебелировката. Особено леен начин да вмъкнете няколко пастелни краски в стаята е да сложите няколко нови декоративни възглавнички върху канапето.


Класика в теменужено

Пастелни разцветки за всяка стая

Пастелните разцветки не трябва да са скучновати и безлични. Теменужените багри във всекидневната стая се комбинират страхотно с бяло и синьо. Вмъкнете няколко нюанса на теменужено в стаята, за да "напластите" различните краски в цялостна пастелна феерия. Неутралните бяло и светло бежово подчертават характеристиките на пастелните разцветки, без да се натрапват.


Френско очарование

Пастелни разцветки за всяка стая

Френското очарование на пастелната комбинация е ненатрапчиво, но ярко. Стените са обагрени в наситена розова разцветка, която е комбинирана с бяло и черно. Златистите краски върху столчетата на масата представляват различен подход по отношение на класическите комбинации. Модерни, но по свой специфичен начин старинни, щрихите в стаята изразяват величественост и суета.


Източник: allwomenstalk.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, цветове в интериора, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg