фирми продукти
представяме
работа
 
20 ефектни идеи за леглото в спалнята - част 2

Дори семплата външност на стаята може да се трансформира с няколко идеи. Горната табла на леглото обикновено е онази част, която притежава най-голям потенциал да се оформи като фокусна точка в спалнята. Тя е не само функционална, но и ефектна.

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - първа част


11. Вградена лежанка

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Вграденото канапе, което може да се използва като лежанка, е оформено с тапицирана табла в бяло и червено. Разцветките се повтарят върху декоративните възглавнички и са комбинирани с наситена синя краска върху стените и част от възглавничките. Вградената конструкция разполага със странични рафтчета за съхранение на вещи, а фокусна точка е таблата, която меко контрастира на стената.


12. Плетена горна табла

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Горната табла на леглото е комбинация от тънки дървени летви, които са вплетени в мрежа и са сложени в твърда рамка от дървесина. Натуралната разцветка е ненатрапчива, тъй като завивките върху леглото са в ярки краски и сложни шарки.


13. Едри принтове

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Неутралните багри върху стените, настилката и кувертюрата на леглото в спалнята са разчупени без кичозност с тапицирана горна табла в сходни разцветки. Шарките върху таблата са ефектна част от тапицерията, но не се натрапват заради меките багри.


14. Табла от тъкан

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Лесно можете да промените външността на таблата, за да разнообразите спалнята или при смяна на разцветките в стаята. Достатъчно е да захванете върху нея парче тъкан и да я завържете отстрани или да използвате безопасни игли за лесна употреба. Така тъканта се маха лесно, за да се смени или почисти.


15. Изчистена външност

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Тъй като стените в стаята са в наситена бежова краска, горната табла на леглото в спалнята е в бяло. Тя е с изчистени линии и е страхотна рамка за зелените тъкани.


16. Комбинация от шарки

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Основна характеристика на таблата са шарките върху тапицерията, които са в меки зелени и бежови багри. Разцветките в стаята са ненатрапчиви, но шарките върху някои от тъканите подчертават приятната атмосфера.


17. Вертикални райета

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Таблата е с изчистена форма, но тапицерията е с наситени краски на райета. В стаята преобладават бяло, жълто и зелено, но без да се създава неприятен контраст. Макар принтовете да не са еднакви, стаята е с балансирана външност.


18. Семпла чистота

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Понякога е достатъчно таблата на леглото да е само удобна, без да привлича внимание с ярки краски и шарки. Бялата тапицирана табла подхожда на светлите стени и настилка, както и на завивките на леглото в спалнята.


19. Тапицерия на части

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Вместо от една цялостна плоскост, горната табла на леглото в спалнята е изработена от няколко тапицирани плоскости, които са оформени в цялостна структура. Някои от тях са с бяла тапицерия, а други са в наситени разцветки. Шарките и краските варират, но без да създават неприятен контраст. Белите части омекотяват комбинацията и се съчетават хармонично с обзавеждането в стаята.


20. Табла от врата

20 ефектни идеи за леглото в спалнята - 2

Горната табла може да се оформи от стара дървена врата, която е обърната настрана. Дори да разполагате с обикновена дървена табла на леглото в спалнята, можете да добавите щипка винтидж шикозност като обработите дървесината с шкурка по ръбовете, за да премахнете боята, а върху нея захванете тенекиени планки, които можете да боядисате в сходна на вратата багра.


Източник: bhg.com







25 септември 2013 15:45 | идеи за спалня
От: клиент
комфорт-бг предложи нещо от Бг, щото американското от "BHG"не е по бг-размерите ни, пък хубави картинки в мрежата колкото щеш...:)
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за спалнята, спалня, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg