фирми продукти
представяме
работа
 
Хитри комбинации за подреден гардероб

Вижте как можете да оформите функционални зони в гардероба или дрешника, за да можете да съхранявате вещите така, че да ги намирате лесно и бързо.


Тайната на подредеността

Хитри комбинации за подреден гардероб

Преди да започнете да оформяте зоните в дрешника, трябва да направите инвентаризация на вещите, които искате да съхранявате. Оформете в стаята зони, в зависимост от това какви вещи ще съхранявате и колко са те. Набавете си мебелировка, като особено важни са шкафовете и рафтовете. Не трябва да набутвате всички вещи в една зона, тъй като така намирането им ще е трудно. Ако разпределите зоните както трябва, няма да се налага да използвате твърде голяма част от стаята.


Зони по вид на вещите

Хитри комбинации за подреден гардероб

Ъгловата схема на разпределение на зоните позволява голяма част от стаята да е проходима. Комбинацията от 2 шкафа, стенни рафтчета и системи за обувки и закачалки осигурява разнообразни възможности за съхранение на вещи. Ако не разполагате с отделна стая, за да оформите дрешник, ъгловата зоналност може да се приложи в част от спалня или антре.


Отворени зони за съхранение на вещи

Хитри комбинации за подреден гардероб

Рафтовете върху стените са много функционални за съхранение на сгънати дрехи и на дребни вещи в цветни кошнички. Така те са на ръка разтояние, когато са Ви необходими, но бе да се налага да гледате неразбория върху рафтчетата. За да знаете кое къде сте сложили, напишете съдържанието на кошничките върху предната им част, така че да е видимо.


Съхранение на рядко употребявани вещи

Хитри комбинации за подреден гардероб

Съхранявайте повечето рядко употребявани вещи в картонени кутии, като укажете съдържанието им върху кутията. Така можете да сменяте дрехите според промяната на сезоните, без да се чудите всеки път къде сте сложили другите вещи.


Съхранение на обувки

Хитри комбинации за подреден гардероб

Метални рафтове, които са монтирани леко наклонени, съхраняват различни разновидности обувки. Обозначете обувките с етикет, за да знаете къде да слагате почистените и подсушени обувки. Рафтчетата могат да варират като форма и големина, за да стоят обувките стабилно, без да се плъзгат и изместват.


Кошнички за вещи

Хитри комбинации за подреден гардероб

Плетени кошнички и големи чанти от сизал са страхотно допълнение в стаята. Те могат да се окачат върху дръжките им или да се захванат с няколко парчета тъкан за метални куки. Металните куки монтирайте от долната част на стенен шкаф или рафт, за да използвате максимално пространството в стаята.


Дребни вещи

Хитри комбинации за подреден гардероб

Обикновена джаджа за вещите в банята с джобчета от найлон може да съхранява дребни неща като бижута и аксесоари от ежедневното облекло. Така можете да виждате съдържанието на джобчетата по всяко време и да намирате бързо желаната вещ в тях.


Подредена стая

Хитри комбинации за подреден гардероб

Ако разполагате с достатъчно пространство в стаята и имате нужда от повече зони за съхранение на вещите, можете да ги оформите в 2 ъгъла. Монтирайте върху стената няколко рафта, метална система за закачане на дрехите и метални кошнички. Найлоновите джобчета можете да окачите на корниз или върху закачалката. Ако имате нужда от табуретка, за да се обувате в стаята, можете да изберете такава с вътрешно пространство за съхранение на вещи.


Кош за мръсни дрехи по разновидност

Хитри комбинации за подреден гардероб

Върху метална рамка могат да се изпънат торби за мръсни дрехи с отделения за различните разновидности. Отпред можете да пришиете указание кое отделение за кои дрехи се употребява. Торбите могат да са отделни или част от цялата конструкция, а да се захващат върху металната рамка с илик в предната и задната част, както с клуп във всяка от ъгловите части на рамката.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, съвети за дома, гардероб

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg