фирми продукти
представяме
работа
 
Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис

Актрисата Катрин Хейгъл, която е позната от сериала "Анатомията на Грей", е обявила за продажба имението си в Лос Анжелис за сумата от 2.659 милиона долара. Не много голямата къща е в колониален стил и включва френски врати, високи тавани и огромни веранди, които гледат към тучната зеленина на вътрешните градини. Калифорнийското имение е сравнително скромно за популярна личност, но е просторно и гостоприемно.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис

Актрисата купува къщата през 2007 г, когато се омъжва за Джош Кели. Тя е построена през 1922 г в колониален стил, който е характерен за южните части на страната. Конструкцията включва множество интересни архитектурни детайли, настилки от твърда дървесина и няколко камини. Екстериорната част на сградата включва басейн, външна камина и спа.


* Входната врата на къщата е в дъното на дълга пътека и входна зона с колони. Част от вратата е остъклена, а друга част е боядисана в червено. Тухлената пътека е заобиколена от зеленина, а не много високи дървета хвърлят сянка върху къщата. Типичната за колониалния стил чистота на линиите отвън е комбинирана с интересни архитектурни детайли във вътрешността на сградата.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* Антрето на къщата е тясно, но дълго, със стълба до второто ниво на сградата. Вътрешната стая е отделена от антрето с остъклена френска врата, през която светлината преминава свободно заради отворената структура на стаите.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* От вътрешната част на къщата се разкрива страхотна гледка към входа на градинката, която е заобиколена от не много висока ограда. Цялата градина е потънала в зеленина, с храсти и дървета, а в едната й част е монтиран висок градински фонтан.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* Просторната кухня е с големи прозорци, които осигуряват достатъчно светлина в стаята през деня. Тя е обзаведена с дълга система от кухненски шкафове по стените, като по-голяма част от тях са монтирани в долната част. Стоманените кухненски плотове са функционални и лесни са употреба. Оригиналната кухня е била допълнена с огромен кухненски остров и с модерни кухненски уреди.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* Всекидневната стая е отделена от кухнята с арка и колони, но без да се блокира от цели стени. Част от страничните стени е употребена за вграждане на пространство за съхранение на вещи. Френска врата свързва стаята с верандата и градинката. Дървената настилка е достатъчно ефектна и затова няма нужда от някакво покритие. Светлината в огромната стая, както в други части на къщата, е комбинация от естествена светлина отвън и вградени луни в тавана. Г-образното канапе осигурява пространство за сядане.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* Спалнята е сравнително малка, но е оборудвана с камина и отделна ниша за гардероб. До стаята има отделна баня, която е обзаведена като спа помещение за релаксация. Основните разцветки в спалнята са неутрални, бежово и кафяво.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* Светлата баня е обзаведена с тоалетка, вана и ниша с остъклена стена за душ кабина. Прозорците осигуряват естествена светлина, а уединение може да се осигури с обикновени ролетни щори. Както в спалнята, разцветките в стаята са неутрални.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* В едната част на градината е оформена зона с високи дървета, които са своеобразна ограда за любопитни погледи. В зоната е оформен не много голям басейн с градинска беседка и шезлонги за релаксация.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


* Градината включва също кът за барбекю, с екстериорна камина и маса с чадър. Настилката е от камък, а зоната е оформена под сянката на голямо дърво на хълм.

Имението на Катрин Хейгъл в Лос Анжелис


Източник: frontdoor.com







15 юни 2013 07:18 | нищо особено
От: ялександра
Селска къща, абсолютно никакъв вкус, кич
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
имения, къщи на знаменитости, колониален стил

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg