фирми продукти
представяме
работа
 
Подвижна система за съхранение на вещи от стари щайги

Не се чудете какво да правите със старите щайги, независимо дали са от пластмаса или дървесина. Трансформирайте ги в подвижна система от рафтове, в която можете да съхранявате вещите в стаята. Необходимо е само щайгите да са с еднаква дължина и широчина и да са със здрава конструкция. Системата можете да сложите в детската стая, за да съхранявате детските играчки и книжки, в кухнята, за да съхранявате плодове и зеленчукови храни, а ако я сложите във всекидневната стая, в нея можете да съхранявате списания и одеала. Ако искате системата да е мобилна, монтирате в долната част 4 колелца за мебелировка.

Подвижна система за съхранение на вещи от стари щайги


Какво е необходимо, за да я изработите: пластмасови или дървени щайги, поне 2 бройки, може повече, с еднаква широчина и дължина; ъглови метални скоби за монтаж; винтове или болтове за пластмаса или дървесина, гайки; дрелка; отвертка; по желание боя и четка; по желание 4 бройки колелца за мебелировка.

Подвижна система за съхранение на вещи от стари щайги


Как да я изработите:

1. Почистете добре всички щайги отвън и отвътре, подсушете ги добре. Ако искате, можете да ги оцветите в желаната разцветка с боя. Изчакайте боята да изсъхне добре. Най-добре е да изградите системата с 3 бройки. Подредете ги на равно отстояние една от друга, като ги обърнете настрана. Сложете в единия им край ъглова метална скоба и я изравнете с щайгите, като можете да оставите горната част на скобата малко по-дълга, така че да осигурява стабилност на най-горната щайга.

Подвижна система за съхранение на вещи от стари щайги


2. Маркирайте точките за винтове върху всички страни на щайгите. Можете да захванете частите с повече или с по-малко винтове, в зависимост от това каква стабилност искате да имате на системата. Монтирайте винтовете или болтовете с гайки.

Подвижна система за съхранение на вещи от стари щайги


3. Монтирайте всички 4 ъглови метални скоби, като можете да захващате винтовете или болтовете в различни части, за да ги подсигурите по-добре. Ако имате желание, монтирайте в долната част на системата 4 бройки колелца, за да можете да я местите из стаята по-лесно, ако искате да съберете играчки в детската стая или да имате под ръка продукция за готвене в кухнята, докато готвите.

Подвижна система за съхранение на вещи от стари щайги

Сложете системата в стаята, която искате да обзаведете. Ако искате да я застопорите, за да не я бутне детето, захванете я с 1- 2 велкро ивици върху стената.

Подвижна система за съхранение на вещи от стари щайги

Източник: goodlookingthings.blogspot.com







Няма коментари


ключови думи
стари щайги, идеи за дома, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg