фирми продукти
представяме
работа
 
Внесете "живот" в дома си с пет лесни стъпки

Където е сърцето, там е и домът, или поне така казват. Защо тогава да не внесем доза радост и приветливост в своя дом, за да се насладим максимално на времето, прекарано в него? За всяко семейство няма нищо по-добро от един топъл и приканващ дом. Има толкова много начини да оживите и развеселите обикновените скучни интериори, независимо дали ще отглеждате свежи билки на перваза на прозореца или ще пребоядисате спалните. Преобразете пространството не само защото е пролет, а за да направите дома си по-добро място за своето семейство. Грабвайте бележник и химикалка и хвърлете един поглед на нашите лесни предложения за създаване на весел и забавен интериор.

Окачете семейни снимки

Внесете

Ако нямате никакви семейни снимки на стените във вашето жилище, сериозно сте го закъсали. Подберете няколко от любимите си снимки и ги окачете по стените във всички стаи. Така винаги ще си спомняте за хубавите си моменти заедно. Ако все пак имате семейни снимки на стената, бихте могли да ги смените с нови или още по-добре с някои от най-старите.

Напълнете купите

Внесете

Не оставяйте купите за бонбони или кошниците за плодове празни. Винаги трябва да разполагате с шоколад и сладки, с които може да почерпите гостите си, както и плодове за децата. Усещането за изобилие в един дом създава празнична атмосфера както за семейството ви, така и за всичките ви гости.

Пишете бележки

Внесете

Използвайте черната дъска за списъка за пазаруване или кратки послания до членовете на семейството си, като "Обичам те" или други напомнящи съобщения. Това ще оживи всяка стая и ще създаде радостно усещане в интериора. Няма ли да се зарадвате, ако влезете в кухнята и видите, че вашата половинка ви е написал: "Приятен ден", например?

Смесете различни шарки

Внесете

Светли цветове, забавни мотиви и райета - смесването на различни шарки ще създаде приятно и ведро настроение в дома ви. Метнете няколко шарени декоративни възглавнички на едноцветния диван или сменете модерните си завеси с нещо по-закачливо. Декорирайте само отделни кътчета, а не цялото пространство.

Аромат

Внесете

Внесете усещане за домашен уют, като поставите няколко портокалови корички на печката или запалите ванилови свещички на масата. Ако предпочитате други аромати, не се притеснявайте да експериментирате, докато намерите най-подходящото ухание за вашия дом. Един дом, който изглежда добре, е перфектен, когато човек усеща това с всичките си сетива, дори и с обонянието.

Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
декорация, интериор, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg