фирми продукти
представяме
работа
 
Малка функционална стая за пране

Ако не разполагате с отделна стая, която да трансформирате в перално помещение, можете да я вместите в антрето, особено ако то представлява отделна стаичка встрани от входната врата. Така можете да оправите неразборията, която обикновено владее входната зона, а освен това ще можете да преместите пералното помещение от банята в антрето. Ако оформите зоната както трябва, неразборията ще стои скрита от погледите, за да се наслаждавате на реда във входната зона.

Малка функционална стая за пране


Всички вещи под ръка

Малка функционална стая за пране

Макар пространството встрани от входната врата да е малко, то разполага с доста неща. Освен това прозорецът осигурява достатъчно естествена светлина в зоната, а светлите разцветки я разширяват оптически. В едната част на стаята има вградена дъска за гладене, която не заема много пространство, тъй като се съхранява вертикално. Ъгловата система от шкафове дава възможност да се сгъват дрехите и да се почистват, а в долната част могат да се съхраняват вещи за пране и гладене. Пералнята е изнесена от банята и е вместена в ниша до системата от шкафове, заедно със сушилнята, така че не се пречка при влизане вътре в къщата.


Торба за щипки и пране

Малка функционална стая за пране

Торбата за съхранение на щипки е оформена върху закачалка и е с отвор в предната част. Ако се изработи в по-голям вариант, може да се употребява за съхранение на дрехи за пране, за да са Ви под ръка, когато решите да пускате пералня. Можете да оформите няколко торби, като ги обозначите коя за каква разновидност тъкани е. Тъй като в горната си част има закачалка, функционалната торба може да се окачва върху стената или встрани на пералнята.


Кътче за бележки

Малка функционална стая за пране

Голяма дъска, върху която могат да се окачват бележки, може да се монтира върху стената до входната врата. Тя е от галванизирана стомана и е монтирана върху задната плоскост на вградената в стената дъска за гладене. Вещите се захващат с магнити.


Гардероб със закачалки

Малка функционална стая за пране

В нишата е вградена закачалка с чекмеджета и зони за обувките. Закачалката е разделена на 3 части, за всяко от децата в къщата. Нишата е създадена изкуствено като част от гаража, който е от другата страна на стената, е "взета назаем" за входната зона на къщата. Закачалката може да се употребява също като пейка за обуване.


Чекмедже за обувки

Малка функционална стая за пране

Няколко плоскости са монтирани върху релси, за да се изваждат и прибират като чекмеджета. Това осигурява по-бърз достъп до обувките в предната и в задната част.


Вградени рафтчета

Малка функционална стая за пране

В стената до системата от шкафове на нишата е вграден вертикален шкаф, който съхранява част от вещите в стаята. Върху стената е окачена огромна линийка, върху която се измерват височините на децата и как растат.


Пространство за домашно животно

Малка функционална стая за пране

Домашното животно също разполага със собствена зона в стаята. Котешката част с тоалетна е скрита в шкафчето, така че да не се вижда, но е оформена вратичка за животното, през която то има достъп до тоалетната.


Зона за пощата

Малка функционална стая за пране

Върху рафт е оформена зона за пощата, която е разделена на части. В нея могат да се съхраняват сметки, тетрадки или списания, без те да се смесват и разбъркват, освен това могат да се намерят за секунди. Под рафта има зарядна система за телефони и плейъри, която е лесна за употреба и е много функционална. Контактът се намира върху същата стена.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
стая за пране, идеи за дома, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg