фирми продукти
представяме
работа
 
Как да изберем подходящ тапет за всяко пространство

Според мнозина най-добрият, лесен и евтин начин за освежаване на едно пространство е боядисването на стените. Това, разбира се, е вярно, но боята сама по себе си не предлага голямо разнообразие по отношение на ефекта, който може да се постигне. Тапетите, от своя страна, предоставят значително повече възможности за декорация на стените в жилището. Те внасят очарованието на шарката, била тя по-ярка или по-неутрална. Днес на пазара има огромно разнообразие от тапети, в различен цвят и стил, които биха задоволили и най-претенциозните потребители. Ето няколко примера за подходящо избрани тапети в различни помещения в дома.

Антре

Как да изберем подходящ тапет за всяко пространство

Изчистените геометрични линии са подходящи за малките антрета. Има значение, разбира се, и големината на шарката – по-дребната шарка ще разшири оптически малкото пространство. Ако шарката е наситена, е препоръчително да намалите броя на декоративните елементи в помещението. Шарката на този тапет изглежда приятна, погледната отблизо, а отдалеч по-скоро придобива неутрален вид, и се превръща в подходящ фон, на който да изпъкнат белите корнизи и дограмата на прозорците.

Офис

Как да изберем подходящ тапет за всяко пространство

Подчертан модернизъм. Дръзките тапети с широки черно-бели райета са много подходящи за подобни кътчета, които биха останали безлични и незабележими, ако липсват силни декоративни акценти. Поради изчистения си и семпъл дизайн тези тапети пасват много добре на минималистичния стил в интериора.

Спалня

Как да изберем подходящ тапет за всяко пространство

Романтична идилия. Спалнята е перфектното място, в което да създадете един оазис на спокойствието, място за релакс, излъчващо усещане за спокойствие и мир. Този тапет комбинира меки неутрални цветове, флорални мотиви и лек метален блясък, който отразява светлината. В случая само една от стените е покрита с тапет, а останалите са боядисани. Това е практично решение за декорация на малко помещение.

Детска стая

Как да изберем подходящ тапет за всяко пространство

Всички желаем децата ни да бъдат щастливи и да растат в красива среда. Тапетите в детската стая са много важни, защото оказват влияние върху детското съзнание. Те трябва да са в жизнерадостни цветове и с интересни шарки, но същевременно семпли и хармонични, за да не превъзбуждат възприятията на детето. Тези тапети с шарки на дървета с различна големина, в жълти и кафяви нюанси, внасят усещане за свежест и топлина в интериора. Освен това не се налага допълнителна декорация на стените.

Баня

Как да изберем подходящ тапет за всяко пространство

Естествена красота. Тапетите могат да омекотят интериорите, в които доминират студените цветове. В това помещение например пастелните тапети с десен на цветя вдъхват живот и внасят цвят в тази лъскава и луксозна баня. Без тях помещението определено би изглеждало студено и стерилно. Благодарение на тапетите банята е светла, приветлива и перфектно балансирана.

Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
тапет, тапети, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg