фирми продукти
представяме
работа
 
Малък уютен офис вкъщи

Независимо дали работите у дома или искате да оформите кът, в който да можете да се отдадете на книгите и да учите, ето интересна идейка. Вижте как тази малка зона с големина 240 х 380 сантиметра е трансформирана в уютен офис, като тя може да се разположи във всяка стая, като се отдели визуално с параван.


След: Мултифункционална зона

Малък уютен офис вкъщи

Малката стая не е много подходяща за трапезария, тъй като е сравнително тясна. Тя обаче е достатъчно просторна за оформяне на кътче с бюро и шкафчета за книги. След трансформацията стаята е обляна в шоколадови краски, които са комбинирани с много светло бежово и каки, за да оформят уютно изглеждащо помещение. Макар да е малко тъмна, стаята разполага с прозорче, под което е сложено бюрото, така че да се използва навлизащата светлина.


Преди: Почти неупотребявана зона - трапезария

Малък уютен офис вкъщи

Преди да се смени функцията на старата трапезария, тя изглежда доста непрактична и претрупана. Тъй като разполага само с един прозорец, тя е твърде неподходяща за разпределение на мебелировката в централната част. За да се използва светлината, почти цялата мебелировка трябва да се разпредели по стените, а централната зона трябва да е за движение. Металната конструкция пред прозореца скрива част от светлината.


Шкафче за вещите

Малък уютен офис вкъщи

Огромният вграден шкаф, който в оригинал е бял, е боядисан в две разцветки на какаово, като основата е в светла краска, а рафтчетата са в тъмна разцветка. Така полученият не много силен контраст създава фокусна точка. Върху рафтовете се съхраняват доста от вещите, а друга част са в чекмеджетата и зад вратичките на шкафа. Неговата функционалност подхожда на малката стая и на съседните стаи.


Вещи подръка

Малък уютен офис вкъщи

Вместо да се купуват нови вещи, са ползвани старите, но с променена функция. Няколко стари куфара с винтидж конструкция и твърди части могат да се трансформират в странична масичка или в кутии за съхранение на вещи, които се ползват по-рядко. Ако се подредят по големина, те са особено подходящи за малката стая, тъй като цялата конструкция заема малко пространство в нея.


Подредба на малката стая

Малък уютен офис вкъщи

Стените на стаята са в разцветка мляко с какао, а част от мебелировката е в наситена шоколадова краска. Дървените системи от рафтове от двете страни на пътеката не пречат на движението из стаята, но съхраняват доста от вещите. Те са на такова разстояние от бюрото и работното кресло, така че са лесно достъпни. В обзавеждането има още няколко произведения на изкуството върху стените и кресло за релаксация и четене на книга.


Килим според стаята

Малък уютен офис вкъщи

За да пасне на размерите на зоната за работа, килимът е изработен от няколко части. Тъй като те са по-малки, а целта е да се обхване по-голяма част от настилката, частите са зашити една за друга с копринена корда.


Източник: myhomeideas.com







Няма коментари


ключови думи
офис вкъщи, уютен офис, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg