фирми продукти
представяме
работа
 
Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Имате ли стари палети или части от палети, които вече не ви трябват? Не ги изхвърляйте. Има много начини да ги използвате, като ги трансформирате в нещо оригинално и полезно. Ето ви няколко идеи, които ще са ви от полза.


Холна масичка със стъклен плот

Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Ето още една версия на малка масичка за кафе изработена от палет. Тази е също толкова семпла, но има по-модерен външен вид, може би заради стъкления плот, който я прави да изглежда по-лъскава и привлекателна. Освен стъкления плот за изработката на тази маса ще са ви нужни един палет, четири колелца, крепежни елементи и малко бяла боя.

Бюро за компютър

Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Ако ви е нужно бюро за компютър, но не искате или нямате възможност да си купите такова, бихте могли да си го изработите сами, използвайки палет, четири здрави крака и лист шперплат. Това е един евтин, лесен и функционален проект, който ще ви спести пари и ще внесе доза оригиналност в интериора ви.

Кухненски остров

Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Както виждате от палети могат да се направят най-различни неща, дори кухненски остров. Ще са ви необходими поне три палета, инструменти и боя. Срежете палетите, сглобете ги и поставете плота. Боядисайте ги в естествен цвят или нещо по-ярко по ваш избор.

Уютно диванче

Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Дори да ви е трудно да повярвате, този симпатичен диван е направен от пластмасов палет. Палетът е срязан наполовина, след което двете части са съединени с помощта на крепежни елементи от неръждаема стомана. Меките възглавници завършват изпълнението на проекта.

Шезлонги от палети

Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Вярвате или не, тези шезлонги също са изработени от палети. Поставете два палета един върху друг и използвайте част от трети, за да направите облегалката. Остава ви само да го боядисате и сте готови.

Поставка за обувки

Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Това е един от най-лесните проекти в публикацията. Просто вземете един палет, почистете го и го закрепете за стената. Вече разполагате със страхотна поставка за обувките в антрето си. Ако желаете може да я боядисате в друг цвят, за да придобие по-атрактивен вид.

Рафтове от палет

Превърнете непотребните палети в уникални мебели

Това е също един сравнително лесен, но много приятен проект. Просто окачете палета на стената и работата е свършена. Използвайте рафтовете, за да поставите, върху тях различни снимки, сувенири или други декоративни вещи. Боядисайте или лакирайте палета според вашите предпочитания.

Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
палети, направи си сам, мебели от палети

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg